Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – Bakuchiol Peptides™, 30ml

Peptidirikas kasviperäinen vaihtoehto retinolille.

Ainutlaatuinen, kasviperäinen ihoa nuorentava vaihtoehto A-vitamiinille. Tuote on kehitetty lisäämään ihon nuorekkuutta, hellävarainen öljypohjainen seerumi sisältää 1,25% puhdasta bakuchiolia. Kliinisesti todistettu vaihtoehto retinolille on ideaali niille, jotka eivät voi käyttää A-vitamiinia, esimerkiksi raskaana olevat ja imettävät äidit*, joiden ei ole suositeltavaa käyttää A-vitamiinia. Bakuchiol Peptides on tehostettu kirkastavien peptidien esiasteilla, jotka auttavat ylläpitämään ihon ihon hehkua ja tasaista sävyä. Violetin sävyinen tuote on tehostettu myös cicalla (centella asiatica), tulehdusta ja herkkää ihoa tehokkaasti rauhoittavalla ainesosalla. Fotostabiilia Bakuchiol Peptidesia voidaan käyttää sekä päivällä ja illalla, näkyvien nuorentavien tulosten aikaansaamiseksi. Loistava asiakkaille, jotka etsivät CSA-rutiineihinsa vaihtoehtoa A-vitamiinille.

*Eettisistä syistä emme ole testanneet Bakuchiol Peptides tuotetta raskaana olevilla naisilla, mutta tuote ei sisällä mitään ainesosaa, jonka tiedetään olevan haitaksi (esim. A-vitamiini, voimakkaat kuorivat hapot) raskauden aikana. Jos olet huolissasi tuotteen sopivuudesta, konsultoi lääkäriäsi.

Bakuchiol & raskaus

Vaikka A-vitamiinin käyttämisestä paikallisesti ihonhoidossa ei ole osoitettu olevan haittaa raskauden tai imetyksen aikana, koska vain hyvin vähäinen määrä iholle levitetystä A-vitamiinista imeytyy kehoon, lääkärit (sekä Medik8) suosittelevat varmuuden vuoksi, suurten sisäisesti nautittujen A-vitamiinipitoisuuksien riskit tietäen, välttämään A-vitamiinin käyttöä myös paikallisesti.

Bakuchiolin on todistettu vaikuttavan retinolin tavoin, mutta se ei kuitenkaan omaa samankaltaista toimintamekanismia kuten A-vitamiini, joten näitä kahta ei ole syytä linkittää samaksi asiaksi. Ei ole löydetty dokumentoituja todisteita, miksi bakuchiolia tulisi välttää raskauden aikana ja tältä pohjalta voimme suositella sitä.

Monet asiantuntijat, mukaanlukien lääkärit ja muut brändit toteavat bakuchiolin olevan turvallinen käyttää raskauden aikana. Koska suurinta osaa kosmeettisista ainesosista ei ole testattu raskaana oleville naisille, emme voi täysin varmaksi sanoa mikä on ”turvallinen raskauden aikana” ja tästä syystä emme halua korostaa että se on ”turvallinen raskauden aikana”.

71,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625024451 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Bakuchiol 1,25 %
Kliinisesti todistettu vaihtoehto retinolille, bakuchiol auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa, madaltaen ryppyjä ja juonteita. Uskomattoman hellävarainen, sopii käytettäväksi myös niille, jotka eivät yleensä siedä A-vitamiinia.

Kirkastavien peptidien esiasteet
Lipoaminohappo voi imeytyä helposti ihon luonnollisen suojan läpi. Se pysäyttää MSH:n (melaniinia stimuloivan hormoni) toiminnan ja tämän vuoksi estää melaniinin tuotannon, tehden ihosta silminnähden kirkkaamman ja tasaisemman sävyisen.

Centella Asiatica
Rohtosammakonputki, luonnollinen anti-inflammatorinen ainesosa, jolla on uskomattoman tehokas haavoja parantava vaikutus.

Inka Omega öljy
Yksi rikkaimmista, luonnollisista siemenistä peräisin olevista omegojen lähteistä. Luonnollinen öljy täyttää ihosolujen väliset aukot ihon pintakerroksessa, vahvistaen ihon luonnollista suojaa ja estäen kosteuden haihtumista.

  • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  • EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  • PARABEENITON
  • EI FTALAATTEJA
  • VEGAANINEN
  • ALKOHOLITON
  • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti heille ketkä eivät voi käyttää A-vitamiinituotteita, kuten raskaana olevat ja imettävät

Miten käytät?

Puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin, hiero 5 tippaa Bakuchiol Peptides seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Koostumus

Geeli seerumi

Sirpan vinkki

Mikäli epäilet tai pelkäät aloittaa retinalin käyttöä, tästä on erittäin turvallinen lähteä liikenteeseen.

INCI:

INCI

Caprylic/Capric Triglyceride, Bakuchiol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Eclipta Prostrata Extract, Krameria Triandra Root Extract, Undecylenoyl Phenylalanine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Corallina Officinalis Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopherol, Solanum Melongena Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Ocimum Basilicum Flower/Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract.
* Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.