Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen! 123

Medik8 – Blemish SOS™ , 15 ml

Nopea vaikutteinen täsmähoitogeeli

Vähennä epäpuhtauksia silminnähden jopa 24 tunnissa* Blemish SOS -hoitogeelin avulla. Tämä nopea ja tehokas geeli vähentää epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa ja on täysin huomaamaton. Kaksitehoinen salisyylihappo ja rauhoittava niasiiniamidi puhdistaa huokoset ja rauhoittaa tulehdusta. Nopeavaikutteinen tuote sisältää myös atselaiinihappoa, joka torjuu epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita, sekä dioic-happoa, joka auttaa säätelemään liiallista öljyntuotantoa. Levitä Blemish SOS hoitogeeliä paikallisesti epäpuhtauksien päälle ennen kosteusvoidetta. Voit sen jälkeen lisätä ihollesi sopivia tuotteita.

 

32,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625020477 Osastot: , , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Salisyylihappo
Kuorii ja puhdistaa tukkeutuneita huokosia. Salisyylihappo hajottaa öljy- ja solukertymiä, jotka aiheuttavat näppylöitä.

Niasiiniamidi
Tunnetaan myös B3-vitamiinina. Tämä rauhoittava ja tulehdusta estävä aktiiviaine laskee nopeasti näppylöistä aiheutuvaa punotusta ja ärsytystä samalla vahvistaen ihon luonnollista suojaa. Tasoittaa myös talintuotantoa, estäen huokosten tukkeutumista.

Atselaiinihappo
Tehokas antibakteerinen aktiiviaine joka tuhoaa näppylöitä aiheuttavia bakteereja kuten esim. P. acnes.

Dioic-happo
Säätelee öljyn tuotantoa huokosissa, avaa tukkeutuneita huokosia sekä estää näppylöiden muodostumista.

  •  EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  •  EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  •  PARABEENITON
  •  EI FTALAATTEJA
  •  VEGAANINEN
  •  ALKOHOLITON
  •  EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Jos ongelmanasi on näpyt, finnit ja tulehtuneet paukamat

Miten käytät?

Puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin, levitä puhtaalla sormella pieni määrä tuotetta iholle. 1 tippa Blemish SOS:ia on täydellinen määrä yksittäiselle näppylälle. Hiero kevyesti ja anna kuivua. Geeli saattaa hieman kihelmöidä levityksen jälkeen.

Koostumus

Geeli

Sirpan vinkki

Täydellinen myös yksittäisille hormoninäppylöille.

INCI:

Lisätiedot

INCI

Aqua (Water), Alcohol Denat., Isopentyldiol, Niacinamide, Azelaic Acid, Salicylic Acid, Octadecenedioic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Glycerin, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Metabisulfite, Linalool.

*Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt