Medik8 – CSA-kampanja!

Ale!

Koe CSA-rutiinin vallankumous!

Kampanjahinta sisältää normaalikokoiset:
C-Tetra Luxe Serum 30ml
Advanced Day Ultimate Protect SPF50 PA++++, 50ml
Crystal Retinal 3

Lue tuotekohtaiset tiedot tuotteiden omilta sivuilta. Kampnaja voimassa 30.9.2023 saakka.

179,00 

Ale!

C-VITAMIINI
Hyvin formuloitu, stabiloitu C-vitamiini tarjoaa iholle todella tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä. Käytä C-vitamiinia aamuisin saadaksesi koko päivän kestävä suoja jokapäiväisiä haitallisia ympäristötekijöitä vastaan, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

AURINKOSUOJA – SUNSCREEN
Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä on auringon aiheuttamaa. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä. Jos ulkona on valoisaa, voivat auringon haitalliset säteet silti tavoittaa sinut. Jopa pilvisellä säällä noin 50 % UV-säteilystä pääsee iholle. Nuorekkaan ihon säilyttämiseksi onkin erittäin tärkeää käyttää päivittäin laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta. Tietäen aurinkosuojan merkityksen ja olennaisuuden ihon hyvinvoinnin kannalta, Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkovoiteita, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkovoiteet eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta, toisin kuin voiteet, joita olet luultavasti tottunut käyttämään. Todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää aurinkosuojan.

A-VITAMiINI

Lääketieteellisesti käytetty A-vitamiini, tunnetaan myös nimellä retinoiinihappo, on erittäin tehokas ihoa nuorentavassa anti-agening ihonhoidossa. Se pystyy käynnistämään solujen uudistumisen ja kollageenin tuotannon ja vähentämään kaikkia ikääntymisen merkkejä iholla. Retinoiinihappoa on saatavana vain reseptillä, mutta A-vitamiinia on myös retinolimuodossa ihonhoitotuotteissa.
Retinolilla on samanlaiset vaikutukset kuin retinoiinihapolla, mutta hyödyntääkseen sitä, ihon täytyy muuntaa retinoli ensin retinaldehydeksi ja sitten vielä retinoiinihapoksi voidakseen hyödyntää A-vitamiinin. Crystal Retinal sisältää retinaldehydea ja sen täytyy muuntua vain kerran, ennen kuin iho voi hyödyntää sitä.
Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saavuttaa retinoiinihappoon verrattavat tulokset, jopa 11 kertaa nopeammin kuin perinteisellä retinolilla. Tämä uuden sukupolven aktiiviaine, retinaldehyde kapseloidaan kristallikuoren sisään, jonka ihon luonnolliset entsyymit sulattavat. Kristallikapselointi takaa tuotteen stabiilisuuden ja maksimaalisen imeytyvyyden vapauttaen A-vitamiinia vähitellen ihon käyttöön yön aikana. Yhdistettynä kosteuttavaan hyaluronihappoon ja ihoa rauhoittavaan E-vitamiiniin Crystal Retinal häivyttää rypyt ja juonteet tehden ihosta silminnähden nuorekkaamman näköisen. Retinaldehyde omaa myös tehokkaat antibakteeriset ominaisuudet ja vähentää aknea aiheuttavia bakteereja, tehden ihosta terveemmän ja tasaisemman.

Nuorentavan anti-ageing ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista – eikä sen pitäisikään olla. Seuraamalla yksinkertaista CSA filosofiaamme me autamme sinua parantamaan sekä ihosi ulkonäköä että tuntumaa; ihosi on terve, hyvinvoiva ja nuorekas.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt