Medik8 – Liquid Peptides™, 30ml

Täsmäkohdistettu peptidiyhdiste.

Palauta ihosi tasapaino nestemäisillä peptideillä. Tässä 30 prosenttisessa peptidiseoksessa käytetään edistyksellistä täsmäkuljetinjärjestelmää ihon ikääntymisen merkkien ehkäisemiseksi. Koostumus minimoi lihasten supistumista ja stimuloi kollageenin tuotantoa, estäen ryppyjen muodostumista ja tehden ihosta kiinteämmän. Erittäin tehokas innovatiivinen täsmäkuljetinjärjestelmä varmistaa, että kaikki peptidit aktivoituvat juuri oikeassa ihokerroksessa, siellä missä sitä eniten tarvitaan. Rypyt ja juonteet vähenevät, sekä ihon rakenne paranee. Samanaikaisesti ravitsevat prebiootit tasapainottavat ihon luonnollisia bakteereja ihon optimaalisen terveyden varmistamiseksi.

64,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625024734 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Täsmäkohdistetut kuparipeptidit
Kollageenia stimuloiva kuparipeptidi on kapseloitu polymeerikuoreen, joka kulkeutuu ihokerrosten läpi suoraan kollageenia tuottaviin soluihin.

Soluja läpäisevät peptidit
Erityiset peptidit, jotka auttavat muita seoksessa olevia peptidejä kulkeutumaan ihon läpi.

Matrixyl 3000™
Peptidiyhdiste, joka ”huijaa” ihoa tuottamaan enemmän kollageenia, auttaen kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita.

Karnosiini
 Suojaava peptidi, jota on luonnostaan kehossa. Karnosiini estää ihoa vaurioittavia sokereita kiinnittymästä kollageeniin, estäen ryppyjen muodostumista.

ARGIRELOX™
Innovatiivinen peptidi, joka estää ilmeryppyjä, vähentämällä lihasten supistumista. Argirelox estää lihaksille lähetettäviä hermoimpulsseja minimoiden näkyvästi ilmejuonteita.

Monipainoinen hyaluronihappo
Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, raviten ihoa ja ylläpitäen sen joustavuutta.

Prebiootit
Hiilihydraatteihin perustuvat prebiootit toimivat ravintona ihon pinnalla eläville hyville bakteereille.

Tässä on viitattu kolmannen osapuolen tavaramerkkeihin. MATRIXYL™ 3000 on Sederma Inc:n tavaramerkki ja ARGIRELOX™ Lipotec S.A.U:n tavaremerkki. Medik8 ei ole sidoksissa näihin tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin.

  •  EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  •  EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  •  PARABEENITON
  •  EI FTALAATTEJA
  •  VEGAANINEN
  •  ALKOHOLITON
  •  EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti ikääntymisen merkkien ehkäisyys.

Miten käytät?

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, hiero Liquid Peptides kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna tuotteen imeytyä ihoon ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Koostumus

Ohut geeli

INCI:

Lisätiedot

Suosituimmat tuotteet juuri nyt