Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – PureC15®, 2x15ml

Antioksidanttinen puhdas C-vitamiiniseerumi.

Puhtaan C-vitamiinin (askorbiinihappo) on kliinisesti osoitettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ja torjuvan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Se on myös hyvin epävakaa ja menettää tehonsa ajan myötä. Medik8 on stabiloinut Pure C15™:ssa olevan askorbiinihapon E-vitamiinilla ja glutationilla, 2 voimakkaalla ”uudelleenlataavalla” antioksidantilla. Ne jäljittelevät kehon luonnollista C-vitamiinin stabilointijärjestelmää ja estävät seerumia menettämästä tehoaan varmistaen, että saat parhaat C-vitamiinin tarjoamat tulokset. Tämä innovatiivinen seerumi silminnähden kirkastaa ihoa, tasoittaa rypyt ja juonteet sekä kiinteyttää väsynyttä ihoa ja parantaen ihon rakennetta. Tuloksena on säteilevä, tasainen ja huomattavasti nuorekkampi iho.

Pure C15 on täydellinen heille, jotka ovat käyttäneet aiemmin C-vitamiiniseerumia ja etsivät vahvempaa seerumia.

65,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625024383 Osastot: , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

15 % L-Askorbiinihappo
Puhtain C-vitamiinimuoto, askorbiinihappo tarjoaa poikkeuksellisen antioksidanttisuojan haitallisilta vapailta radikaaleilta, samalla stimuloiden kollageenin tuotantoa ylläpitäen nuorekasta ihoa.

E-vitamiini
Rasvaliukoinen antioksidantti, jota on ihossa myös luonnostaan. E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja uudelleenaktivoi C-vitamiinin optimaalisten tehojen saavuttamiseksi.

Glutationi
Kehossa luonnostaankin esiintyvä antioksidantti, glutationi uudelleenaktivoi C-vitamiinin, tehostaen ihon suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

  • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  • EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  • PARABEENITON
  • EI FTALAATTEJA
  • VEGAANINEN
  • ALKOHOLITON
  • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Pure C15 on täydellinen heille, jotka ovat käyttäneet aiemmin C-vitamiiniseerumia ja etsivät vahvempaa seerumia.

Miten käytät?

Puhdistuksen jälkeen aamuisin, hiero 5 tippaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä. Tuoreuden takaamiseksi, käytä ensin yksi pullo, ennen kuin avaat seuraavan. Jokainen pullo on käytettävä 8vk kuluessa avaamisesta. Optimaalisen säilyvyyden takaamiseksi, säilytä Pure C15 jääkaapissa.

Koostumus

Ohut seerumi

INCI:

INCI

Aqua (Water), Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Polysorbate 80, Tocopherol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glutathione, Sodium Hyaluronate, Trisodium HEDTA, Sodium Metabisulfite, Tartaric Acid, Citric Acid, Citrus Aurantium (Orange) Dulcis Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citral.
* Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.