Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen! 123

Swissline Cell Shock – 360⁰ Anti-Wrinkle Serum Triple-Collagen Complex, 30 ml

Ylellinen, välittömästi ihoa kohottava, ryppyjä ja juonteita silottava seerumi-nektari!

Tämä seerumi palkittiin juuri jälleen Britanniassa parhaana luksusseerumina!

Huipputehokas Triple-Collagen Complex yhdiste  vie ihon kiinteytymisen uudelle ulottuvuudelle. Tuotteessa on kolmivaiheinen kollageeni yhdiste: se lisää ihon kollageenipitoisuutta, se vahvistaa ihon omaa kollageenia ja se suojaa ihon olemassa olevaa kollageenia. Tuloksena näkyvästi ja tuntuvasti täyteläinen ja kosteutunut iho, joka on saanut maksimaalisen annoksen kimmoisuutta ja joustavuutta. Lisäksi seerumi antaa suojaa oksidatiivista stressiä vastaan ja nopeuttaa soluaineenvaihduntaa ihossa.

233,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011772 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Triple-Collagen Complex
Yhdiste koostuu kolmesta erilaisesta, synergisestä kollageenitekijästä: liukoisesta kollageenista, kollageenin tuotantoa aktivoivista peptideistä sekä kollageenia suojaavasta tekijästä. Yhdiste lisää (liukoinen kollageeni), vahvistaa (kollageenin tuotantoa aktivoiva palmitoyyli pentapeptidi-4 + Argan puusta saatavat kasviuutteet), sekä suojaa ihon kollageenia (Nannochloropsis oculata-mikrolevä + tasapainottavat polysakkaridit.)

Hyaluronihappo
Parantaa näkyvästi ihon jäntevyyttä ja joustavuutta sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. Tällä matalan molekyylipainon hyaluronihapolla on pienempi molekyylikoko, mikä helpottaa sen kulkeutumista syvälle kudokseen ja tarjoamaan iholle välittömän, pitkäkestoisen ja täyteläisen hoitotuloksen.

Ocean-Matrix Complex
Kasvipohjaisista polysakkarideista ja punalevästä muodostetulla yhdisteellä kasvojen ihoa voimakkaasti tiivistävä vaikutus, joka on välittömästi nähtävissä. Yhdiste myös tasoittaa ja silottaa ihoa, poistaa karheuden ihon pinnalta sekä antaa iholle suojan oksidatiivista stressiä vastaan.

Cellactel 2 Complex
Ainutlaatuinen solun uusiutumista boostaava yhdiste lisää ihon vitaalisuutta ja elvyttää solujen aineenvaihduntaa. Tehokas ihoa kiinteyttävä ja kohottava vaikutus. Silottaa näkyvästi ryppyjä ja juonteita

Sopisiko sinulle?

Jos ongelmana on juonteet, rypyt, veltostunut iho, stressi, kuiva ja erittäin kuiva tai karhea. Ihanteellinen myös ennen ja jälkeen kosmeettisten toimenpiteiden, kuten injektiot, täyteainehoidot ja laserhoidot

Miten käytät?

Aamuin illoin puhdistusrituaalisi jälkeen. Levitä seerumi painellen kasvoille. Viimeistele ihollesi sopivalla voiteella.

Koostumus

Nektari, vesi-geelimäinen, ohut

Sirpan vinkki

Kun etsit sitä tehokkainta, ihaninta, täydellisintä tai täyteläistävintä anti-age seerumia, se on tässä. Tämän seerumin levitys kasvoilleni on ehdottomasti oman ihonhoitorutiinini lempihetki.

INCI:

Lisätiedot

INCI

360º ANTI-WRINKLE SERUM TRIPLE-COLLAGEN COMPLEX
Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Algae Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4, Argania Spinosa Sprout Cell Culture Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Ceratonia Siliqua Gum, Sodium Hydroxide, Porphyridium Cruentum Extract, Lecithin, Pullulan, Hydroxypropyl Methylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Isomalt, Sodium Dextran Sulfate, Biosaccharide Gum-1, Ricinoleth-40, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Menthoxypropanediol, Polyacrylamide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Laureth-7, Benzyl Salicylate, Fragrance, Polysorbate 20, Citric Acid, Ethylhexylglycerin

Suosituimmat tuotteet juuri nyt