Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Eye Zone Booster 2% Caffeine + Ceramides 20 ml

Raikas, nopeasti virkistävä boosteri väsyneille silmille, usein matkustaville ja epäsäännöllisesti nukkuville silmänympärysihon tehohoitoon.

2-prosenttinen kofeiini lisää merkittävästi nesteiden kiertoa silmien ympärillä ja toimii samalla detox-vaikutteisesti tehden väsyneistä silmistä nopeasti raikkaan ja levänneen näköiset. Kasvipohjaiset keramidit parantavat ihon koheesiota silmien ympärillä ja auttavat silottamaan hienoja juonteita, johtuivat ne sitten ihon kuivuudesta tai levon puutteesta.

83,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012014 Osastot: , , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Kofeiini
Iholle levitettynä kofeiini auttaa detoksifioimaan kudoksia, mikä vähentää tehokkaasti paikallista turvotusta. Kun  kofeiini imeytyy syvälle ihoon, sillä on kapillaareja supistava vaikutus, mikä parantaa nopeasti ihon ulkonäköä. Laajalti käytetty selluliittituotteissa; kofeiini on tehokas nesteiden ja toksiinien poistaja kudoksesta.

Keramidit
Saadaan puhdistetuista vehnän lipideistä. Keramidit ovat luonnollisesti esiintyviä lipidejä, jotka ovat välttämättömiä ihon suojakerroksen toiminnalle ja kosteuden säilymiselle ihossa. Niillä on tehokkaita sekä kosteutta sitovia että kollagenaasia ja elastaastia ehkäiseviä vaikutuksia.  Nämä kasvikeramidit auttavat ihon pintaa pysymään sileänä ja tasaisena.

Sopisiko sinulle?

Kun huolenasi on silmänympärysihon tummuus, turvotus sekä väsymyksen ja stressin merkit

Miten käytät?

Yksi tippa Eye Zone Boosteria aamuin illoin ennen silmäympärysvoiteen tai silmäympärysseerumin levittämistä. Hyvin pieni määrä tuotetta riittää. Ei suositella sekoittamista kämmenessä olevan voiteen kanssa, kuten muille boostereille suositellaan. Vältä suoraa kontaktia silmiin. Jos ärsytys jatkuu, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Koostumus

Geeli

INCI:

INCI

EYE ZONE BOOSTER
Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Caffeine, 1,2-Hexanediol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Albizia Julibrissin Bark Extract, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Siegesbeckia Orientalis Extract.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.