Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen! 123

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Eye Zone Booster 2 % Caffeine + Ceramides,15 ml

Raikas tummien silmienalusten ja turvotuksen poistaja!

100 % vegaaninen boosteri on täydellinen tehotuote kiireiselle, huonosti nukkujalle ja paljon jetlagista kärsivälle. 2 % kofeiini pitoisuus lisää merkittävästi aineenvaihduntaa ja toimii detox-vaikutteisesti. Keramidit silottavat kuivuudesta ja unen vähyydestä johtuvia pieniä ryppyjä.

76,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012014 Osastot: , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Kofeiini 2 %
Iholle levitettynä kofeiini auttaa detoksifioimaan kudoksia, mikä vähentää tehokkaasti paikallista turvotusta. Kun kofeiini imeytyy syvälle ihoon, sillä on pintaverisuonia supistava vaikutus, mikä parantaa nopeasti ihon ulkonäköä. Laajalti käytetty selluliittituotteissa; kofeiini on tehokas nesteiden ja toksiinien poistaja kudoksesta.

Keramidit
Saadaan puhdistetuista vehnän lipideistä. Keramidit ovat luonnollisesti esiintyviä lipidejä, jotka ovat välttämättömiä ihon suojakerroksen toiminnalle ja kosteuden säilymiselle ihossa. Niillä on tehokkaita sekä kosteutta sitovia että kollagenaasia ja elastaastia ehkäiseviä vaikutuksia.  Nämä kasvikeramidit auttavat ihon pintaa pysymään sileänä ja tasaisena.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille ja jos huolenasi on tummuus ja turvotus sekä rypyt silmien ympärillä.

Miten käytät?

Yksi tippa riittää molempien silmien ympärille aamuin illoin. Toisin kuin muut boosterit, levitä tämä suoraan iholle ja viimeistele silmänympärysseerumilla ja/ tai silmänympärysvoiteella. Varo tuotteen joutumista silmiin. Tuote on erittäin riittoisa!

Koostumus

kevyt, geelimäinen, seerumimainen

Sirpan vinkki

Jos joku tuote on, mitä ei pidä väheksyä, se on tämä! Ja sanon tämän kahden pienen lapsen äitinä! Tämä on niitä tuotteita minkä soisin löytyvän ihan joka ikisen käytöstä. Usein törmään asiakkaan ajatukseen, että ei kai silmien ympärille nyt noin montaa tuotetta voi käyttää? Tosiasia on se, että silmienympärys iho on erittäin ohut, herkkä, siellä on usein huono aineenvaihdunta ja verenkierto ja se on koko ajan liikkeessä, kun puhumme ja ilmehdimme. Joten se on äärimmäisen altis kaikille ikääntymisen merkeille. Eikö sitä silloin juuri pitäisi hoitaa, eikö juuri silloin antaa erityistä, hellää huomiota? Ja samat ajatukset koskee myös huulien ympäristöä.

INCI:

Lisätiedot

INCI

EYE ZONE BOOSTER
Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Caffeine, 1,2-Hexanediol, Triticum Vulgare (Wheat) Flour Lipids, Albizia Julibrissin Bark Extract, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Darutoside.

Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt