Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Recovery Serum, 30 ml

Vaativan ihon älykäs seerumi!

100 % Vegaani, nopeasti ihoa uudistava ja palauttava, korjaa ärsykkeiden, kuten UV-säteily, jetlag, stressi, liian lyhyet yöunet, aiheuttamia vaurioita nopeasti. Antaa iholle joustavuutta ja täyteläisyyttä tasoittaen rypyt ja juonteet jolloin iho saa elinvoimansa ja säteilynsä takaisin. Erinomainen seerumi pidentämään myös esteettisten toimenpiteiden vaikutusta, kuten injektiot, botox, laser hoidot ja erilaiset kuorinnat.

205,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011956 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Cellatec 2 Complex
Cell Shock-linjan signature yhdiste edistää ihon kaikkia välttämättömiä toimintoja, samalla kun se elvyttää ihon ja kohottaa kasvonpiirteet.

Madecassoside®*
Ultra-potentiaalinen aktiiviaine, joka saadaan centella asiatica kasvista, tunnetaan myös nimellä “tiikeriruoho”. Madecassoside® on puhdistettu eristetty tisle, joka rauhoittaa stressin aiheuttamia iho-oireita ja tasapainottaa ihon tehokkaasti. Swissline oli ensimmäinen sveitsiläinen tuotemerkki, joka toi tämän aktiiviaineen ihonhoitomarkkinoille mm. rauhoittamaan kuorinnan, laserin ja dermabrasion aiheuttamaa kuivuuden tunnetta iholla, mikä on näiden toimenpiteiden yleinen sivuvaikutus.

Ronacare®**
Syklopeptidin on osoitettu parantavan ihon rakennetta ja vähentävän ryppyjen syvyyttä 15%. Se lisää tyvikalvoproteiinien – mukaan lukien kollageenin ja laminiinin – tuotantoa ja suojaa samanaikaisesti kudoksia kollagenaasilta ja elastaasilta. Botoxin yhteydessä se voi parantaa näkyviä tuloksia entisestään.

Ectoin®***
Luonnollinen molekyyli, ekstremolyytti, joka viihtyy äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten jäätiköillä ja suola-aavikoilla. Kutsutaan ”anti-stress” -molekyyliksi, koska se auttaa suojaamaan solukalvoja lämpötilavaihteluilta kylmissä tai kuumissa olosuhteissa tai esim. lentokoneen sisätiloissa. Ektoiini kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, vähentää ihon karheutta, korjaa ihon suojakerrosta ja estää ihoärsytyksiä ja tulehduksia.

Korjaavat aminohapot
Tietyt aminohapot tunnetaan niiden kyvystä estää veden haihtuminen epidermiksessä, toisten tiedetään parantavan ihon joustavuutta ja jäntevyyttä. Glysiini, alaniini, proliini, seriini, arginiini, lysiini ja glutamiinihappo.

* MADECASSOSIDE® on rekisteröity yritykselle BAYER.
** RONACARE® on rekisteröity yritykselle Merck KGaA, Darmstadt, Germany.
*** ECTOIN® on rekisteröity yritykselle Bitop AG, Germany.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sinulle, joka etsit korkea luokkaista post-operative tuotetta ja jokaiselle, jolla on stressiä, väsymystä ja toive nopeasta ihon palautumisesta. Myös herkälle iholle.

Miten käytät?

Aamuin illoin puhdistusrituaalin jälkeen muutama pisara painellen, viimeistele ihollesi sopivalla voiteella. Seerumin voit personoida Swissline boosterilla. Älä koske pipetillä kasvoihin.

Koostumus

maitomainen seerumi, allergoimaton tuoksu

Sirpan vinkki

Tämä erittäin uniikki seerumi hoitaa täydellisesti epämääräisesti oireilevaa ihoa vahvalla anti-age vaikutuksilla. Erinomainen asiakkaalle, jolla on ärsyyntynyt iho syystä tai toisesta mutta toivoo seerumilta myös vahvaa anti-age vaikutusta.

INCI:

INCI

AGE INTELLIGENCE RECOVERY SERUM
Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrogenated Polyisobutene, Dicaprylyl Carbonate, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic, Polyglycerides, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Potassium Cetyl Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Limnanthes Alba Seed Oil, Squalane, Madecassoside, Glycine, Ectoin, Alanine, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Arginine, Serine, Lecithin, Valine, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Retinyl Palmitate, Isoleucine, Proline, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Tocopherol, Ceramide NP, Sigesbeckia Orientalis Extract, Aspartic Acid, Ascorbic Acid, Biotin, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Histidine, Phenylalanine, PPG-25-Laureth-25, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Carrageenan, Polyacrylamide, Sodium PCA, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, C13-14 Isoparaffin, Cellulose Gum, Disodium EDTA, PCA, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-51, Polysorbate 80, Silica Dimethyl Silylate, Threonine, Sorbic Acid, Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Undecylenic Acid, Citric Acid, Hexylene Glycol, Sodium Dextran Sulfate, Fragrance, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate.