Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Smart Cream, 50 ml

Stressaantuneen ihon non-stop kosteuttaja.

100 % Vegaani, älykäs voide, jonka huipputekniset ainesosat korjaavat ja suojaavat stressiltä, väsymykseltä ja ilmansaasteilta. Auttaa ihoa palautumaan nopeasti tuntuen kevyeltä kermavaahdolta. Taivaallista hemmottelua, millaista et ole ennen kokenut. Voide sopii miksattavaksi loistavasti Swissline boostereiden kanssa, kun haluat vielä personoida itsellesi täydellisimmän ihonhoitotuotteen.

123,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012021 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Madecassoside®*
Ultra-potentiaalinen aktiiviaine, joka saadaan centella asiatica kasvista, joka tunnetaan myös nimellä “tiikeriruoho”. Madecassoside® on puhdistettu eristetty tisle, joka rauhoittaa stressin aiheuttamia iho-oireita ja tasapainottaa ihon nopeasti ja tehokkaasti.

Ectoin®**
Luonnollinen molekyyli, ekstremolyytti, joka viihtyy äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten jäätiköillä ja suola-aavikoilla. Kutsutaan ”anti-stress” -molekyyliksi, koska se auttaa suojaamaan solukalvoja lämpötilavaihteluilta kylmissä tai kuumissa olosuhteissa tai esim. lentokoneen sisätiloissa. Ektoiini kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, vähentää ihon karheutta, korjaa ihon suojakerrosta ja estää ihoärsytyksiä ja tulehduksia.

ATP
Keskeinen solujenvälinen energiansiirtomolekyyli – ATP (adenosiinitrifosfaatti) tunnetaan myös solun “polttoaineena”, jolla on ratkaiseva rooli ihon energian ja elinvoiman lähteenä. Solut käyttävät ATP:tä, kuten paristoja, varastoivat tai kuluttavat energiaa tarpeen mukaan.  Smart Cream hyödyntää puhdasta ATP:tä korkealla 2% pitoisuudella, mikä aktivoi ihon aineenvaihdunnan tehokkaasti. Tämä voi aiheuttaa lievää pistelyä ensimmäisten käyttökertojen aikana; joka laantuu käytön jatkuessa. Tämän jakson jälkeen iho saavuttaa päivittäisen energianvarastojensa huipputason.

NMF
Ihon luonnollinen kosteustekijä, joka koostuu erilaisista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramidista, fosfolipideistä, natrium-PCA: sta ja monista muista yhdisteistä. Koostumuksessa hyödynnetään ”cocktailia”, joka sisältää natrium-PCA:ta, natriumlaktaattia, arginiinia, asparagiinihappoa, PCA:ta, glysiiniä, alaniinia, seriiniä, valiinia, proliinia, treoniinia, isoleusiinia, histidiiniä ja fenyylialaniinia.

* MADECASSOSIDE® on rekisteröity yritykselle BAYER.
** ECTOIN® on rekisteröity yritykselle Bitop AG, Germany.

Sopisiko sinulle?

Kun ihosi on normaali tai sekaiho tai huolesi ihossasi on väsymys, stressi, kiireisen elämän aiheuttamat vauriot

Miten käytät?

Aamuin illoin puhdistetulle iholle seerumin jälkeen. Levitä hierovin, ylöspäin suuntautuvin liikkein

Koostumus

Kermavaahtomainen, kevyt, nopeasti imeytyvä

Sirpan vinkki

Jos mietityttää ja et ole varma, ensimmäinen Swissline voiteesi on tämä, Smart Cream. Lisää tehoa antamaan valitse seerumiksi Essential Serum tai Recovery Serum.
Ja pienten lasten äitinä sanon myös, että ruuhkavuodet aiheuttaa tiettyjä ongelmia ihossa, tämä on täydellinen vastaus niihin.

INCI:

INCI

AGE INTELLIGENCE SMART CREAM
Water/Eau, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Caprylic/Capric Triglyceride, Carbomer, Disodium Adenosine Triphosphate, Madecassoside, Ectoin, Sodium PCA, Aspartic Acid, PCA, Sodium Hydroxide, Squalane, Alanine, Serine, Arginine, Valine, Ascorbyl Palmitate, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Glycine, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, PTFE, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Fragrance, Disodium EDTA, PEG-8, Ethylhexylglycerin.