Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Smart Cream Rich, 50 ml

Stressaantuneen ihon non-stop kosteuttaja kuivalle tai erittäin kuivalle iholle.
100% Vegaani, älykäs voide, jonka huipputekniset ainesosat korjaavat ja suojaavat stressiltä, väsymykseltä ja ilmansaasteilta. Auttaa ihoa palautumaan nopeasti tuntuen kevyeltä kermavaahdolta. Taivaallista hemmottelua, millaista et ole ennen kokenut. Voide sopii miksattavaksi loistavasti Swissline boortereiden kanssa, kun haluat vielä personoida itsellesi täydellisimmän ihonhoitotuotteen.

128,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012113 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Madecassoside®*
Ultra-potentiaalinen aktiiviaine, joka saadaan centella asiatica kasvista, joka tunnetaan myös nimellä “tiikeriruoho”. Madecassoside® on puhdistettu eristetty tisle, joka rauhoittaa stressin aiheuttamia iho-oireita ja tasapainottaa ihon nopeasti ja tehokkaasti.

Ectoin®**
Luonnollinen molekyyli, ekstremolyytti, joka viihtyy äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten jäätiköillä ja suola-aavikoilla. Kutsutaan ”anti-stress” -molekyyliksi, koska se auttaa suojaamaan solukalvoja lämpötilavaihteluilta kylmissä tai kuumissa olosuhteissa tai esim. lentokoneen sisätiloissa. Ektoiini kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, vähentää ihon karheutta, korjaa ihon suojakerrosta ja estää ihoärsytyksiä ja tulehduksia.

ATP
Keskeinen solujenvälinen energiansiirtomolekyyli – ATP (adenosiinitrifosfaatti) tunnetaan myös solun “polttoaineena”, jolla on ratkaiseva rooli ihon energian ja elinvoiman lähteenä. Solut käyttävät ATP:tä, kuten paristoja, varastoivat tai kuluttavat energiaa tarpeen mukaan.  Smart Cream hyödyntää puhdasta ATP:tä korkealla 2% pitoisuudella, mikä aktivoi ihon aineenvaihdunnan tehokkaasti. Tämä voi aiheuttaa lievää pistelyä ensimmäisten käyttökertojen aikana; joka laantuu käytön jatkuessa. Tämän jakson jälkeen iho saavuttaa päivittäisen energianvarastojensa huipputason.

NMF
Ihon luonnollinen kosteustekijä, joka koostuu erilaisista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramidista, fosfolipideistä, natrium-PCA: sta ja monista muista yhdisteistä. Koostumuksessa hyödynnetään ”cocktailia”, joka sisältää natrium-PCA:ta, natriumlaktaattia, arginiinia, asparagiinihappoa, PCA:ta, glysiiniä, alaniinia, seriiniä, valiinia, proliinia, treoniinia, isoleusiinia, histidiiniä ja fenyylialaniinia.

Skvalaani + Keramidit
Kuivemmalle iholle ei ole ominaista vain ihon toistuva taipumus kuivua, vaan ennenkaikkea luonnollisten terveiden lipidien puute. Molemmat tilat voivat olla yhteydessä toisiinsa ja johtaa ihon luonnollisen suojamuurin heikkenemiseen, ajoittaiseen hilseilyyn ja kuivalle iholle tyypilliseen ihon epämiellyttävään kireyden tunteeseen. Smart Cream Rich hoitovoide sisältää kaksi uutta biologista aktiiviainetta, jotka auttavat ratkaisemaan nämä kuivan ihon ongelmat.

Skvalaani
Vegaaninen vaihtoehto eläinperäiselle skvalaanille (Tärkein ihotalissa oleva  rasvahappo, identtinen rakenne ihotalin kanssa, saadaan kasvipohjaisesti oliiveista, imeytyy  ihoon erittäin nopeasti.)

Keramidit
Tärkeät lipidit, jotka ehkäisevät transepidermaalista vedenhaihtuista.

* MADECASSOSIDE® on rekisteröity yritykselle BAYER.
** ECTOIN® on rekisteröity yritykselle Bitop AG, Germany.

Sopisiko sinulle?

Kun ihosi on normaali tai kuiva tai erittäin kuiva, huolesi ihossasi on väsymys, stressi, kiireisen elämän aiheuttamat vauriot

Miten käytät?

Aamuin illoin puhdistetulle iholle seerumin jälkeen. Levitä hierovin, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Voit yhditää myös Swissline boosterin kanssa saadaksesi paras topputulos.

Koostumus

kermavaahtomainen, täyteläinen, nopeasti imeytyvä

Sirpan vinkki

Joskus vastaan tulee se tilanne, että löytää upean ja tehokkaan ihonhoitosarjan, mutta ei tiedä mistä lähteä liikenteeseen, koska et ehkä ole varma mikä juuri sinulle sopii. Ensimmäinen Swissline voiteesi on tämä, Smart Cream Rich, kun kärsit kuivasta tai erittäin kuivasta tai jopa ahavoituneesta ihosta. Lisää tehoa antamaan valitse seerumiksi Essential Serum tai Recovery Serum.
Ja pienten lasten äitinä sanon myös, että ruuhkavuodet aiheuttaa tiettyjä ongelmia ihossa, tämä on täydellinen vastaus niihin.

INCI:

Lisätiedot

INCI

SMART CREAM RICH
Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carbomer, Cellulose, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Disodium Adenosine Triphosphate, Madecassoside, Ceramide Np, Squalane, Ectoin, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Sodium PCA, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Sodium Hydroxide, Arachidyl Alcohol, Hydrogenated Rapeseed Oil, Behenyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Arachidyl Glucoside, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Tocopherol, Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.

Suosituimmat tuotteet juuri nyt