Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Youth Booster Retinol + Retinyl Palmitate, 20 ml

Tähti boosteri rypyille, juonteille ja pigmenttimuutoksille!

100 % Vegaani boosteri pehmentää ryppyjä ja juonteita tehokkaasti stimuloiden kollageenin sekä solujen muodostumista. Erinomainen tuote myös rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle.

91,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012007 Osastot: , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Koostumuksessa yhdistyvät uuden sukupolven retinoidien erilaiset muodot, lukuunottamatta puhdasta retinolia. Tiedämme, että säännöllisen matalamman puhtaan retinolipitoisuuden käyttö tuottaa parempia hoitotuloksia, kuin korkeampi pitoisuus lyhyellä aikavälillä, sillä mikä tahansa yli 0,5%:n määrä aiheuttaa yleensä ihoärsytyksiä sekä reagointia muihin aktiiviaineisiin. Kapseloitua retinoliamme ei pidä verrata perus-retinolikoostumukseen, koska se sisältää erilaisia retinoidimolekyylejä, jotka parantavat kapseloidun retinolin vaikutuksia ja ihon sietokykyä retinolille. Koostumuksessa käytetty puhdas retinolipitoisuus on 0,3%.

Puhdas Retinoli (kapseloitu – “smart delivery”)
Retinoli on suljettu syklodekstriiniin – joka on luonnollisesta tärkkelyksestä saatu molekyyli – stabiliteetin ja tehokkuuden lisäämiseksi sekä varmistamiseksi, että sen vaikutus jatkuu iholla pitkään. Retinolilla on erinomainen kyky korjata erilaisia iho-ongelmia sekä stimuloida solun uusiutumista. Se edistää tehokkaasti ihon omaa kollageenin tuotantoa, samalla kun se kuorii kevyesti ihon pintaa.

Retinyylipalmitaatti
Tässä esterissä yhdistyvät retinoli ja palmitiinihappo – tyydyttynyt rasvahappo, jota esiintyy joissakin pähkinöissä ja hedelmissä. Ihossa luonnollisesti esiintyvän spesifisen entsyymin vaikutuksesta retinyylipalmitaatti muuttuu osittain puhtaaksi retinolimolekyyliksi.

Sopisiko sinulle?

Kun huolenasi rypyt, juonteet, ihon epätasaisuus ja pigmenttimuutokset. Ja kun toivot iholtasi yleistä hyvinvointia.

Miten käytät?

Vain iltaisin, puhdistetuille kasvoille, sekoita 2-3 tippaa seerumiin tai voiteeseen, parhaan lopputuloksen saan sekoittamalla Recovery Serumiin. Mikäli olet tottunut Retinoli käyttäjä, voit laittaa tuotteen suoraan kasvoille ja anna sen imeytyä kunnolla ennen varsinaista seerumia ja voidetta. Mutta ihosi pitää olla todella tottunut A-vitamiiniin! UV-suoja päivisin on välttämätön.

Iho voi reagoida retinoliin, joka on A-vitamiini reaktio, ei allergiaa. Voit aloittaa tuotteen käytön hiljalleen, ensin parina iltana viikossa 1 tippa, sitten joka toinen ilta 2 tippaa ja viimein joka ilta 3 tippaa. Reaktioita voi olla kutina, kuivuus ja punoitus.
Mikäli käytössäsi on Swissline Resurfacing Water, käytä tuotteita vuoroilloin.

Koostumus

Ohut, seerumimainen

Sirpan vinkki

Tämä tuote pitäisi löytyä jokaiselta, joka tosissaan haluaa hoitaa anti-age ongelmia ihossaan sekä ehkäistä niitä. A-vitamiini on ihonhoidon peruskulmakiviä. Muista myös kaulan ja dekolteen alue. Täydellinen anti-age boosteri!

INCI:

INCI

YOUTH BOOSTER
Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-20 Acid PEG-8 Ester, 1,2-Hexanediol, Retinol, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Sodium Hydroxide, Albizia Julibrissin Bark Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citric Acid, Tocopherol, Polysorbate 20, Potassium Cetyl Phosphate, Saccharide Isomerate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Darutoside.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.