Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock White – Brightening Diamond Essence, 150 ml

Kuori, kirkasta, suojaa ja hehku!

Energisen raikas, aitoja timanttihiutaleita sisältävä kristallinkirkas, kuoriva ja ihonkirkastava hoitoneste kasvoille. Cell Shock White Brightening Diamond Essence hoitonesteen hienostunut koostumus tuo kaivatun lisän päivittäiseen hoitorutiiniin. Parantaa muisen hoitotuotteiden vaikutusta ja uudistaa sekä kuorii tehokkaalla, mutta luonnollisella pitoisuudellaan PHA-happoja häivyttäen iholta epätasaista pigmenttiä. Brightening Diamond Essence taistelee ihosi puolesta pigmentaatiota, saasteita ja urbaania stressiä vastaan!

146,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892018207 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Timantti hiukkaset
Timanttihiukkaset valmistetaan monimutkaisella teknologialla, jossa kaksi meripolymeeriä yhdistetään toisiinsa ”molekyyli-tarranauhan” avulla ja ne muodostavat mikrokapselin. Nämä pyöreät timanttihiukkaset hajoavat kun seerumi levitetään iholle ja ne luovat välittömästi iholle kauniisti kirkastavan ja valoa optimaalisesti heijastan vaikutuksen. Mikronisoidut timanttihiukkaset tekevät ihossa hetkessä kirkkaan, kuulan ja sädehtivät.

Ectoin®*
Luonnollinen molekyyli, ekstremolyytti, joka viihtyy äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten jäätiköillä ja suola-aavikoilla. Kutsutaan ”anti-stress” -molekyyliksi, koska se auttaa suojaamaan solukalvoja lämpötilavaihteluilta kylmissä tai kuumissa olosuhteissa tai esim. lentokoneen sisätiloissa. Ektoiini kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, vähentää ihon karheutta, korjaa ihon suojakerrosta ja estää ihoärsytyksiä ja tulehduksia.

*ECTOIN® on rekisteröity yritykselle Bitop AG, Germany.

Niasiiniamidi eli B3 vitamiini 5 %
B3-vitamiini on ihonhoidon supervitamiini. Se vahvistaa ihon puolustusmekanismeja lisäämällä ihon vastustuskykyä. Lisäksi se auttaa vaalentamaan ja tasoittamaan ihon sävyä ehkäisemällä melanosomien siirtymistä melanosyyteistä keratinosyytteihin. Parantaa merkittävästi ihon tulehduksellisia aknevaurioita, kuten papuloita ja märkärakkuloita.

Laktobionihappo 2 % (PHA)
Kolmannen sukupolven hydroksihappovaihtoehto, jos ihosi on liian herkkä muille kuorintahapoille. Laktobionihappo tarjoaa iholle pitkäkestoiset hoitotulokset ja minimaalisen ärsytyspotentiaalin.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, ei kuitenkaan sille kaikkein herkimmälle iholle. Erityisesti  ihanteellinen ikääntyvälle tai pigmentoituneelle iholle. Huikea meikin alla ja pidentää myös meikin pysyvyyttä

Miten käytät?

Voit käyttää hoitonesteen aamuin illoin. Puhdista kasvot normaalisti, ota muutama pisara nestettä kämmeniisi ja painele kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Iho saa jäädä selkeästi kosteaksi. Vältä silmänympärysihoa. Anna imeytyä muutama sekunti, jotta neste ehtii imeytyä täysin ja tee normaali ihonhoitorutiinisi. Jos käytössäsi on Youth Booster tai muu Retinol -valmiste ja ihosi on herkkyyteen taipuvainen, käytä tämä neste aamuisin ja Youth Booster iltaisin. Muilla ihon kunnoilla tuotteita voi käyttää samanaikaisesti.
Tuote on syytä säilyttää auringonvalolta ja kuumuudelta suojassa.

Koostumus

vesimäinen, seerumimainen, hiukan geelimäinen

Sirpan vinkki

Ne timanttihiukkaset oikeasti näkee! Kun tuotetta levittää kasvoille, iho jää hehkumaan hienovaraisesti, todellista hehkua, jota on juuri sopivasti. Erityisesti pidin siitä, että hiukan herkkä ihoni kestää tätä hyvin, ja tässä tullaankin juuri siihen, että miten Niasiiniamimidi rauhoittaa ja ektoiini suojaa ja hillitsee ärsytyksiä. Tämä tuote on ollut itselläni käytössä sen lanseerauksesta asti päivittäin.

INCI:

INCI

Water / Eau, Glycerin, Niacinamide, Pentylene Glycol, Lactobionic Acid, Ectoin, Diamond Powder, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Gellan Gum, Calcium Chloride, Agar, Xanthan Gum, Algin, Calcium Aluminum Borosilicate, Sodium Benzoate, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.