Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock White – Brightening Eye Veil SPF 50 PA +++, 15ml

Ainutlaatuinen suojavoide silmienympärille, toinen vastaava voi olla erittäin vaikea löytää!

Ikääntymisen merkit näkyvät usein ensin silmänympärysiholla. Siksi sen hellävarainen, mutta tehokas suojaaminen on tärkeää.
Eye Veil ei ole silmänympärysvoide, vaan se on kuin hento suojahuntu, jota käytetään  suojaamaan herkkää ja arkaa silmänympärysihoa. Voide levitetään iholle aina silmänympärysvoiteen jälkeen. Nuoremmalle asiakkaalle, joka ei vielä käytä silmänympärysvoidetta, tuote levitetään suoraan AI Eye Zone Boosterin jälkeen.
Oftalmologisesti testattu. Monitehoinen koostumus on hyvin ihoon sulautuva ja  se sisältää tulehduksia estävää, suojaavaa Scullcap-juuri uutetta sekä E-vitamiinia estämään myös herkän silmänympärysihon kuivumista. SPF 50

94,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892018184 Osastot: , , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Board Spectru Complex
Yhdiste sisältää oftalmologisesti hyväksytyt  suodattimet ja polymeerit, jotka on mukautettu silmänympärysalueen ihon erityistarpeisiin. Suodattimet sisältävät etyyliheksyylimetoksisinnamaattia, oktokryleeniä ja etyyliheksyylitriatsonia.

Skullcap Juuri
Scutellaria baicalensiksen juurista saadun uutteen tiedetään olevan tulehdusta estävä ja vaikuttavan ihon terveyteen monilla positiivisilla tavoilla. Sitä käytetään luonnonlääketieteessä

Sopisiko sinulle?

Sopii jokaiselle.

Miten käytät?

Aamuisin silmänympärysvoiteen levityksen jälkeen.
Tuote suojaa ihon tehokkaasti, joten muista, että pieni määrä riittää / levityskerta. Odota muutama sekunti silmänympärysvoiteen ja Eye Veil- suojavoiteen levityksen jälkeen ennen meikin levitystä iholle, jotta molemmat tuotteet ehtivät imeytyä täysin ihoon, eikä imeytymätön voide irtoile iholta.

Koostumus

superohut, huntumainen

Sirpan vinkki

Tämä on ihan jokaikisen must have -tuote! Silmänympärysiho on kasvojen herkin osa, joten se on myös kaikkein altein UV-säteilylle. Tälläistä tuotetta et helposti toista löydä. Antaa voimakkaan valokynämaisen efektin sekä erinomainen myös silmämeikin primerina.

INCI:

INCI

BRIGHTENING EYE VEIL SPF 50 PA+++
Water / Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isotridecyl Isononanoate, Methyl Trimethicone, Octocrylene, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Mica (CI 77019), Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Polyglyceryl-5 Stearate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Tocopherol, Titanium Dioxide (CI 77891), Sodium Stearoyl Lactylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Iron Oxides (CI 77491), Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone, BHT