Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Never Seen Sunscreen SPF30, 50 ml

Täydellisen huomaamaton aurinkosuojavoide imeytyy ihoon nopeasti ilman jäämiä tai valkoista/harmaata pintaa. 2-in-1-tuote, jota voidaan käyttää aurinkosuojana minkä tahansa kosteusvoiteen päällä tai yksinään, jos kyseessä on sekaiho tai rasvainen iho – kevyenä kosteusvoiteena päiväkäytössä.

Näkymätön, öljytön aurinkosuoja kaiken sävyisillä ihoilla. Mahdollistaa meikkipohjan levittymisen satiinisen pehmeän aurinkosuojan päälle kauniisti ja tasaisesti. Tarjoaa iholle kaikki edut, joita voit odottaa laajakirjoiselta SPF 30:lta, sekä lisäksi vahvistaa ihon luonnollista suojaa, kirkastaa, säätelee talintuotantoa (ilman kuivattavaa vaikutusta) ja auttaa vähentämään hentoja juonteita ja ryppyjä.

Ekologinen koostumus ei sisällä kemiallisia suodattimia, kuten oksibentsonia, oktinoksaattia, homosalaattia ja oktokryleeniä,  joiden uskotaan saastuttavan ja hajottavan koralliriuttoja.

VEGAANINEN – HAJUSTEETON

123,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012090 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Niasiiniamidi
Niasiiniamidin tiedetään olevan tehokas UV-säteilyn aiheuttamien ihovaurioiden korjaamisessa jo tunnettujen kirkastavien ja suojaavien etujensa lisäksi.

Argiini ja E-vitamiini
Arginiini edistää kosteuden palautumista ja jättää iholle samettisen sileän pinnan. Aminohapot ovat orgaanisia yhdisteitä, proteiinien rakenneosia – ihmisen elämälle välttämättömiä. Aminohappoja, kuten arginiinia, kutsutaan yleisesti ihon luonnollisiksi ”rakennuspalikoksi”.
E-vitamiini tunnetaan ihonhoidossa perinteisesti ”ihon kuivumista ehkäisevänä” vitamiinina. Arginiinin ja E-vitamiinin yhdistelmä tekee tästä aurinkosuojasta ihanteellisen kaikille ihotyypeille.

Granaattiomena uute
Granaattiomena uute tarjoaa iholle antioksidanttisia hoitovaikutuksia ja suojaa ihon ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä. Granaattiomenalla on myös tulehduksen vastainen hoitovaikutus sisältämiensä Ellagiinihapon ja Resveratrolin korkeasta pitoisuudesta johtuen.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihoille, erityisesti kun haluat että UV-suojavoiteesi ei tunnu yhtään miltään.

Miten käytät?

Aamulla ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Mikäli levität meikin, odota muutama sekunti, että voide ehtii asettua. Muista käyttää tuotetta tarpeeksi ja lisätä sitä tarpeen mukaan päivän mittaan.

Koostumus

Hyvin kevyt, nopeasti imeytyvä, ilman lisättyjä tuoksuja.

Sirpan vinkki

Täydellisen huomaamaton UV-suoja! Rakastuin heti.

INCI:

Lisätiedot

Suosituimmat tuotteet juuri nyt