Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

KAMPANJA! Swissline Cell Shock White – Brightening-Intensified Night Cream

Ylellisen hienojakoinen, ihoa kirkastava ja vaalentava yövoide, joka ei säästele tehokkuudessa tai hoitotuloksissa.Tämän hetken laadukkain ja tehokkain kirkastava yövoide-olemme varmoja siitä! Hyperpigmentaatioon, melasmiin ja tummiin läskiin kohdistuvien erityisvaikutustensa lisäksi olemme yhdistäneet aktiiviaineisiin Cell-Shock hoitolinjan Cellactel 2 Complex-yhdisteen, Kollageenin sekä Superoksidi-dismutaasin parhaimman hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Kampanja voimassa 15.4.2024. Rajoitettu erä.

233,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892018238 Osastot: , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Cellactel 2 Complex
Tehostaa solunaineenvaihduntaa ja parantaa kudosten hapensaantia.

Marine Kollageeni + Palmitoyyli Tripeptidi-1
Hydrolysoitu Marine Kollageeni kohottaa ja täyteläistää ihon välittömästi, silottaa juonteet ja kosteuttaa ihon syvätehoisesti. Ensimmäistä kertaa Cell Shock-hoitovoiteissa se yhdistetään Palmitoyylitripeptidi-1:n kanssa, joka on luokiteltu “viestinviejäpeptidiksi”, sillä se kykenee käskyttämään kehoa tuottamaan lisää kollageenia (todistettu in vivo ja ex vivo-testein). Se myös korjaa todistetusti näkyviä ihovaurioita ja sen aktiivisuus on verrattavissa retinoiinihappoon tehokkaan kiinteyttävän ja ryppyjä ehkäisevän vaikutuksensa takia.

2 % Alpha-Arbutin + 2% Traneksaamihappo
Cosmeceuticals-aktiiviaineet: Alpha-arbutin 2% korkealla pitoisuudella estää voimakkaasti epidermaalisen melaniinin biosynteesiä ja tyrosinaasia kaikilla ihotyypeillä. Minimoi ihon pigmentoitumista, ihon ikääntymistä sekä vähentää merkittävästi UV-altistuksen jälkeisten ihomuutosten syntymistä. Traneksaamihappo on farmaseuttinen lääkeaine, jota hyödynnetään ihon tulehdusten jälkeisten tilojen, sekä UV-säteilyn aiheuttaman hyperpigmentaation, tummien ikälaikkujen, aknen ja laserhoitojen jälkeisten herkistymisten hoidoissa ja hoitotuotteissa.

Lumiskin™
Diasetyyliboldiini (Diacetyl Boldine, tavaramerkki Sederma LUMISKIN™) kirkastaa ja vaalentaa ihoa estämällä tehokkaasti tyrosinaasin aktivoitumista. Yhdistettynä Alfa-Arbutiiniin niiden yhteisvaikutus nopeuttaa merkittävästi hoitotuloksia.

Superoksidismutaasi + Lumisieni
Tämän hiivasta saatavan tähtiantioksidantti-entsyymin tiedetään hidastavan tehokkaasti ihon ikääntymisprosesseja korjaamalla ja suojaamalla soluja hapettumiselta. Sen on osoitettu korjaavan  päiväsaikaan tapahtuvan luonnonvalon ja UV-säteilyn aiheuttamia ihon kumulatiivisia soluvaurioita tuhoamalla vapaita happiradikaaleja. Se lievittää tehokkaasti  auringon aiheuttamaa ihon punoittelua sekä ehkäisee ihon hyperpigmentoitumista.  SOD  yhdistettynä Lumi-sieneen (Tramella fuciformis) suojaa ihosoluja saastestressin aiheuttamalta oksidaatiolta.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille ja jos huolenasi ovat pigmenttimuutokset, rypyt, juonteet, velttous, stressi ja epätasainen ihonväri.

Miten käytät?

Suo tämä ylellinen hemmotteluhetki itsellesi iltaisin. Tee puhdistusrutiinisi, silmänympärystuotteet ja seerumi, viimeistele Brightening-Intesified Night cream pyörivin, kohottavin liikkein. Muista suojata iho päivisin UV-suojavoiteella

Koostumus

Ylellisen täyteläinen, pehmeä, hyvin imeytyvä, jättää ihon samettiseksi.

Sirpan vinkki

Tämä jää omaan käyttöön ihan heti. Huikea yövoide täynnä käsittämätöntä osaamista.  Itselläni on pigmenttiongelmia enemmän ja vähemmän. Kun sain tietää tästä voiteesta ja tutkin sen läpi olisin voinut tanssia. Ihanan raikas tuoksu ja mieletön samettinen pehmeys. En ole ikinä käyttänyt tuotetta, joka näin hyvin on pitänyt pigmenttimuutokset kontrollissa ja olen huomannut tämän sekä omilla että asiakkaitteni kasvoilla.