Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Välkommen till en värld av smart hudvård!

Vi erbjuder dig en hudvårdsupplevelse som tar hänsyn till din huds behov som helhet, exakt skräddarsydd för dig. Hudvård ger resultat när din huds tillstånd och behov kommer i första hand, inte vad som är trendigt just nu. Tack, för att du lägger dig själv i våra händer. Du får tillgång till vår omfattande expertis före, efter och naturligtvis under dina behandlingar.

Du är varmt välkommen till Skönhetssalong Calla!

För din skönhets skull.

Tjänster

Skönhetssalong Calla har ett brett utbud av tjänster som inkluderar noggrant utvalda skönhets- och avslappnande behandlingar med högkvalitativa produkter. En effektiv skönhetsbehandling, en liten touch-up, problemlösning eller en avslappnande stund? Välj din tjänst här.

Nyhet!

Välkommen till oss på en skolning i hemmasockring!

PRX-T33 – Nälfri biorevitalisering

PRX-T33 är en unik anti-age-behandling som garanterar effektiva resultat – utan oönskade buverkningar eller återhämtningstid.

Callas webbutik

Callas webbutik erbjuder ett brett utbud av produkter för effektiv hudvård, vardaglig lyx och för att unna dej själv. Kolla in de populäraste kategorierna i vår webbshop eller gå till butiken för att handla!

Stamkundsprogram

Som kund hos oss kan du delta i Callas stamkundsprogram och få förmåner på dina inköp.

För varje tjänst, produkt, presentkort och onlineköp du gör samlar du poäng och varje spenderad euro motsvarar en (1) stamkundspoäng. Poängen upphör inte att gälla och du kan använda dem till valfri förmån när du har uppnått den nivå som krävs. Du får inga poäng för presentkort som du använder.

När du har samlat 1000 poäng får du 60 € rabatt på produktköp på 100 € eller mer.

 Poängen är endast för personligt bruk. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.