Frakt 4,90 € – Gratis frakt vid köp över 100 € 123

Välkommen för att koppla av

Vi erbjuder dej noggrann och väldigt effektiv hudvård, en personlig upplevelse, skön avslappning, en paus från vardagen. Du får vägledning för att uppnå en vacker hy och framförallt ett gott välbefinnande.

På dina villkor, med vår omfattande expertis.

Du är varmt välkommen till Skönhetssalong Calla!

För din skönhets skull.

Tjänster

Skönhetssalong Calla har ett brett utbud av tjänster som inkluderar noggrant utvalda skönhets- och avslappnande behandlingar med högkvalitativa produkter. En effektiv skönhetsbehandling, en liten touch-up, problemlösning eller en avslappnande stund? Välj din tjänst här.

December nyheter

Julens produktgåvor har anlänt från Swissline och Ella Bache.
Kom och besök. Begränsat antal uppsättningar.

Underbar jultävling!

Priser: Swissline Cell Shock Luxe-Lift 30th anniversary Holiday (Luxe-Lift Rich 50 ml & Eye Cream 15 ml) – värde 344 €
ChocoSomnia Artesisk chokladkonfektlåda, 18 st – värde 25 €

Regler:
Du deltar automatiskt i tävlingen genom att göra ett köp i vår webbutik eller i vår presentkortsbutik. Du kan också delta i tävlingen vid vår salong utan att göra ett köp. Ett av varje pris lottas ut mellan deltagarna och de dras den 23.12.2021 och kan hämtas från salongen. Vi kan också skicka den per post, men postkostnader betalas av vinnaren. Priserna kan inte bytas ut mot andra produkter eller tjänster. Vi meddelar vinnarna via telefon eller sms. Förnamnet på vinnaren kommer att publiceras på våra sociala medier efter dragningen. ❤ Presentkortet som du köper hos oss kan också användas i vår webbutik.

Lycka till med tävlingen!