Frakt 4,90 € – Gratis frakt vid köp över 100 € 123

Händer & fötter

Från grundläggande till mer krävande behandlingar, inklusive gellack och påbyggnadsnaglar.

Hand- och fotvård

Traditionella hand- och fotbehandlingar med lång erfarenhet. Vi behandlar även fotproblem, vårtor, förhårdnader och svåra förhårdnader på ett professionellt sätt. Efter att ha undersökt dina fötter hänvisar vi dig vid behov till en läkare.

Nagelförlängning och gellackning

I nagelförlängning byggs en förstärkning och en längd ovanpå den egna nageln. Det finns många dekorationer och olika färger att välja mellan och planera med tillsammans med kunden. Naglarna underhålls ungefär var fjärde vecka.

Nagelförlängningarna har en 7-dagars garanti. Om en nagel går av, meddela oss direkt. Ingen garanti ges om det blir meddelat mer än 7 dagar efter den ursprungliga nagelförlängningen.

Vid gelning av egna naglar används strukturella nagelgeler för att förstärka den egna nageln utan att bygga upp längden. Dekorationer och färger kan användas på samma sätt som vid nagelförlängning och underhållsintervallet är också 4 veckor.

Vid gellackning är naglarna belagda med ett ljushärdigt nagellack som ger mer stöd än normalt nagellack. Det är också möjligt att kombinera gellackning med dekorationer som du vill. Gellacket håller på naglarna i 2-3 veckor, varefter behandlingen kan förnyas eller lacket tas bort.

Vi gör inte nagelförlängningar för personer under 16 år, för personer under 18 år med tillstånd av en vårdnadshavare.

Gelning av tånaglar

Gelning av tånaglar görs med en flexibel gel. Tånaglarna kan också dekoreras med en mängd olika färger och dekorationer. Behandlingen är utmärkt om man har problem med inåtväxande naglar eller om nageln behöver byggas upp på nytt. Gelen kan förnyas ungefär var åttonde vecka och kan också kombineras med en vanlig fotbehandling.

Se prislistan