Frakt 4,90 € – Gratis frakt vid köp över 100 € 123

Ansikte

Effektiva och sköna ansiktsbehandlingar.

Alla Callas ansiktsbehandlingar inkluderar formning av ögonbrynen utan extra kostnad.

Hårborttagning i ansiktet och färgning av ögonfransar och/eller ögonbryn -15 % rabatt i samband med ansiktsbehandlingar.

Special Ansiktsbehandlingar

För special ansiktsbehandlingar kan du välja mellan 3 olika Swissline-ansiktsbehandlingar och 1 ögonbehandling.  Behandlingarna är mycket effektiva och skräddarsydda efter dina behov. Om du vill ha extra effekt kan ansiktsbehandlingarna kombineras med ultraljudshudrengöring, radiofrekvens, ultraljud eller interferens. Behandlingar av ögonområdet kan kombineras med interferensbehandlingen.

Grand Collagen -ansiktsbehandling

En fantastisk premiumbehandling som utnyttjar de bästa aktiva ämnena, rent kollagen och den senaste tekniken för icke-invasiva ansiktsbehandlingar till en fantastisk behandlingserfarenhet. En behandling som är mycket effektiv och återställande. För vuxen hud, men lika effektiv för yngre hud. Ditt val är denna när du vill ha det bästa. Lämplig för alla hudtyper.

Youth Master -ansiktsbehandling

En behandling skräddarsydd efter dina behov, från Swisslines omfattande utbud av professionella ansiktsbehandlingar. Är du bekymrad över irriterad hud som behöver återställas? Kanske behöver du en uppstramande och fyllig hud? Eller är din hud trött, ojämnt tonad och stressad? Denna behandling är ditt val.

Well Aging -ansiktsbehandling

Dubbel rengöring, syrebehandling, Professional Wellaging mask, personliga hudvårdsprodukter.

Just Collagen

Den supereffektiva Pure Collagen Film Face & Neck ger omedelbart fyllighet, förnyelse och lugnar huden. Ger snabbare reparation och återhämtning av huden. Den 92 % kollagen och 97 % hudidentiska molekylstrukturen gör att den är lämplig för alla hudtyper och åldrar. Inte lämplig för veganer.

Smart -ansiktsbehandling

Något nu, och snabbt! Behandlingen är kort men effektiv. Det är för dig som vill upprätthålla resultat och har bråttom. Massagen ingår inte i behandlingen. Även utmärkt i kombination med en ultraljudsrengöring av huden.

Face Sculpting Massage

Rengöring, personliga hudvårdsprodukter, Face Scuplting -massage. Rekommenderas som en serie om 8-12 behandlingar.

Eye specialist –behandling av ögonområdet

En specialistbehandling som tar ögonvården till en ny nivå och omedelbart reducerar tecken på åldrande och trötthet. Rent kollagen fyller huden runt ögonen för att göra den fast och smidig. Rynkor och fina linjer jämnas ut och ögonkonturen stärks inifrån. Behandlingen kan göras som en fristående behandling eller läggas till en ansiktsbehandling. Denna behandling är inte lämplig för veganer eftersom den innehåller Eye Pure Collagene film.

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Klassiska ansiktsbehandlingar är trogna sitt namn. Alla klassiska ansiktsbehandlingar omfattar en grundlig bedömning av hudens allmänna tillstånd och en detaljerad hudvårdsplan. Särskilt Calla Ansiktsbehandling är en fantastisk variant på våra hudvårdsbehandlingar.

I alla Callas ansiktsbehandlingar ingår brynformning i priset.

Hårborttagning i ansiktet och färgning av ögonfransar och/eller ögonbryn -15 % rabatt i samband med ansiktsbehandlingar.

Ditelle Maskinella Behandlingar

Behandlingar med apparater utförs endast till personer med god hälsa. Behandlingar med apparater får inte ges till gravida kvinnor, personer med epilepsi eller om du har en elektronisk anordning, t.ex. en pacemaker. Om du är osäker på om en behandling är lämplig för dig, vänligen kontakta oss.

Behandlingar med hjälp av apparater kan kombineras på ett effektivt sätt och är ofta behövliga. Ifall du är osäker på behov av behandling kan du kontakta oss så planerar vi den mest effektiva behandlingen tillsammans. För bästa resultat långsiktigt rekommenderar vi seriebehandling.

Till alla behandlingar är det möjligt  och rekommenderat att kombinera med DitLaser vilket avsevärt förstärker effekten av behandlingen. Kombinerad med en annan maskinell behandling är DitLaser -50 % av det normala priset. DitLaser behandlingen kan också göras enskilt.

UPI

Ultraljudrengöring för huden.

En vätska tillförs huden som mjukgör talget i porerna. Man för en spatel över huden och ultraljudet för vibrationer ner i huden och dessa vibrationer drar effektivt bort talg och smuts ur porerna. Behandlingen skrubbar också huden försiktigt.

Denna behandling är vår absoluta favorit som passar till nästan alla hudtyper. Om du har akne passar det bättre att göra en mekanisk hudrengöring. Behandlingen passar utmärkt till en tilltäppt hy med mindre, otydligare pormaskar. Behandlingen anpassas alltid enligt kundens hud så passar därför också bra till känsligare hudtyper.

Laser för ansikte

Fördelar med softlaser i kosmetologbruk:

 • Återställer hudcellernas normala funktion och förbättrar samt aktiverar hudens protein-, fett- och enzymproduktion
 • Förstärker hudcellernas vattenbindande förmåga, förbättrar aminosyrornas sammansättning i epidermis och minskar svullnad och inflammation i huden.
 • Försnabbar hudcellernas egna reparationsmekanism, förbättrar produktionen av protein och kollagenproduktionen upprätthålls
 • Läkning av ärr, svullnad , brännskador, och sår är effektivare

Resultatet av behandlingen är att huden återhämtas, hudton och lyster förbättras, rynkor reduceras, vätskor dräneras och huden blir fastare.

Passar alla hudtyper. Denna behandling kan lätt kombineras ihop med vilken ansikts- eller kroppsbehandling som helst. För torr, slapp, couperosa- eller aknehy. Ögon- och munområde samt alla ärr går också att behandla. Desto nyare ärr, desto bättre resultat vid behandling. Effektivast vid kombination med andra maskinella behandlingar och/eller seriebehandlingar.

Vi kan också behandla operationssår efter man har fått stygn. Då läker såret snabbare och huden blir mer elastisk. Vid sådan behandling är tanken att behandla området dagligen, normalt ca 10-20 gånger. Priset beror på ärrets storlek.

Nålfri mesoterapi

Nålfri mesoterapi.

Behandlingen minskar hudens motståndskraft mot överexponering, vilket gör att hudens aktiva ingredienser kan absorberas på djupet. Kombinationen av ultraljud och elektroterapi gör att de aktiva ingredienserna kan absorberas genom epidermis utan att nålar behöver användas. Vibrationerna öppnar små mikrokanaler i huden som stängs strax efter behandlingen.

Ultraljud för ansikte

Fördelar med ultraljud för ansikte:

 • Vibrationer går ner i huden och denna friktion stimulerar hudens celler och dess ämnen
 • Blodkärlen utvidgas och fylls, ämnesomsättningen och lymfacirkulationen förbättras
 • Förebygger inflammationer såsom akne och couperosa
 • Minskar ömhet och smärta i musklerna

Passar nästan alla, speciellt en trött, torr, couperosa- eller aknehy.

Interferensström för ansikte

Interferensström används för att stimulera musklerna i ansiktet med hjälp av elektrisk ström. Det förbättrar också blodcirkulationen och ämnesomsättningen i huden. Vi väljer mellan stimulation och interferens enligt kundens hy men man kan också kombinera dem.

När man arbetar med negativ ström stiger fukten upp från djupet till hudytan, blodkärlen utvidgas och blir mer genomträngliga, och vätska sipprar in i vävnaderna, effekten är upplyftande.

När man arbetar med positiv ström minskar svullnad, blodcirkulationen bromsas och blodkärlen dras ihop, vilket ger en lugnande effekt.

Tillgång:

 • För en torr hy för att återfukta och lyfta fukten till hudytan
 • Lugnande för acne- och couperosahy
 • Runt ögonen för att minska torrhet, rynkor och fina linjer och för att vitalisera huden och förbättra ämnesomsättningen och/eller minska svullnader
 • Runt läpparna för att behandla rynkor och torr hud, förbättra ämnesomsättningen och vitalisera huden
 • För hals och dekolletage för att vitalisera torr och rynkig hud och förbättra ämnesomsättningen
Stimulationström för ansikte

Stimulationsström används för att träna musklerna i ansiktet och för att forma ansiktsdragen samt öka hudens elasticitet. Denna behandling är lämplig för alla, särskilt för personer med slappa ansiktsdrag och bristande fasthet.

Radiofrekvens för ansikte

Vår mest populära anti-aging behandling där man ser resultat redan efter första behandlingen.

Fördelar med radiofrekvens:

 • Påskyndar effektivt produktionen av kollagen
 • Dränerar vätskor och stramar upp lös, slapp hud
 • Ökar också effektivt cellmembranens genomtränglighet, så att din hudvårdsprodukt fungerar mer effektivt

Behandlingen är väldigt avslappnande och den värmer dermis, hudens inre lager, på ett djup av cirka 20 mm till en temperatur på cirka 40 grader celsius, vilket på lång sikt leder till att nytt kollagen bildas.

Se prislistan