Frakt 4,90 € – Gratis frakt vid köp över 100 € 123

Skönhetssalong Calla

Skönhetssalong Calla har från början haft som mål att tillgodose kundernas kosmetiska behov på ett perfekt och effektivt sätt, både i salongen och hemma. Dessutom vill vi upprätthålla den högsta nivån av professionalism, med kundens bästa intresse i första hand. Alla våra tjänster och produkter, både i salongen och hemma, har valts ut med omsorg för att kunna hjälpa dig på ett så mångsidigt och säkert sätt som möjligt.  Eftersom kosmetiska behandlingar är mycket intima vill vi att du ska känna att du är i mycket kompetenta händer och vi hoppas att vi kan förmedla vår kunskap till dig på ett rent och simpelt sätt så att du får ut så mycket som möjligt av den.

Skönhet är en konst och det är vårt drömjobb.

Vi betjänar dej

På Skönhetssalong Calla betjänas du av skickliga och kunniga skönhetsexperter som talar finska, svenska och engelska.

Sirpa Tiistola

ägare, kosmetolog, frans- och nagelteknolog

Jag blev utexaminerad kosmetolog i Jyväskylä 2008 och grundade Calla 2010 i Jyväskylä, Palokka. Att grunda min egen skönhetssalong kändes väldigt naturligt för mej och var självklart för mej redan från 15-års ålder. År 2013 förde kärleken mej till Jakobstad och med ett tungt hjärta stängde jag min mottagning i Palokka. I Jakobstad fick jag ändå nya, fantastiska utmaningar och jag är varmt tacksam att jag får vara just där var jag hör hemma. Jag blir lätt inspirerad av nya saker och mina tankar är alltid fulla av ideér om hur jag ska kunna betjäna mina kunder ännu lite bättre, hur jag skall kunna ge lite mer. Och det är det som hjälper mej utvecklas och motiverar mej när det gäller hudvård, både för mina kunder och mej själv. Specialiserad hudvård ligger mej särskilt varmt om hjärtat.

Heidi Sundkvist

kosmetolog

Jag blev utexaminerad kosmetolog våren 2015 och började jobba som hyrstolsföretagare vid Calla hösten därefter. Kosmetolog har alltid varit det enda yrket som känts självklart och naturligt för mej. Att jobba med människor ger mej så mycket och jag lär mej någonting nytt varje dag. Hudvård ligger mej varmt om hjärtat. Jag är alltid ivrig på att pröva olika hudvårdsprodukter  och behandlingsformer samt att lära mej mer om hur huden funkar. Det jag älskar med denna bransch är att den ständigt utvecklas och det finns alltid något nytt att lära sej. Jag strävar efter att ge en personlig, effektiv och mångsidig behandling till varje enskild kund.

Produkter

Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia ja ylellisiä tuotesarjoja aina kauneuden- ja ihonhoitotuotteista kodin tekstiileihin.

Swissline

Swisslines idé är att producera hudvårdsprodukter som huden förstår och kan utnyttja på bästa sätt. De prisbelönta sammansättningarna arbetar naturligt med huden och innehåller en rad hudidentiska ingredienser. Swissline är en av de få hudvårdsserier som har lyckats tillverka sina produkter på ett sådant sätt att ingredienserna kan tas ner ända till cellnivå.

Vi har privilegiet att vara de första representanterna i Finland för denna schweiziska hudvårdslinje, som använts runtom i världen i redan 30 år. Swisslines filosofi är att behandla din skönhet på ett biologiskt, sunt och vetenskapligt sätt som din hud förstår. Produkter av mycket hög kvalitet, särskilt deras noggrant genomtänkta och förberedda ingredienser, gör det möjligt att ge effektiv hudvård på ett säkert sätt. 

Luin Living

Luin Living erbjuder tidlösa textilier av hög kvalitet för alla. Allt började med två finska kvinnors vänskap och behovet av den perfekta hårhandduken, som nu har sålts i över 50 000 exemplar! Allt är baserat på hållbarhet, från råvaror till konsumentens garderob. Produkterna är utformade för att vara tidlösa i design, färg och kvalitet och mycket hållbara i användning. Luin Living-produkter ger en elegant spakänsla, vardagslyx och harmoni i ditt hem.

Vi på Calla har varit återförsäljare av Luin Living i flera år och har ett stort utbud av deras produkter i vårt spa och i vår webbshop. Vi använder också dessa textilier i våra behandlingar.

Produkterna har finländsk design och Öko-Tex-certifierad tillverkning. Bomullsprodukterna består till 100 % av mjuk långfibrig bomull och är mycket absorberande.