Frakt 4,90 € – Gratis frakt vid köp över 100 € 123

Ögonfransar, ögonbryn & smink

Lash och Brow Lift, ögonfransförlängningar och traditionell frans- och brynfärgning samt makeovers.

Fransförlängning

Vi använder extremt högkvalitativa, ultralätta Wennberg pre-made ready-made extensions. Dessa kan användas för att forma och förlänga fransarna enligt kundens önskemål och efteråt hålls fransarna så. Det finns olika modeller av fransar, så att varje kund kan få de fransar han eller hon vill ha.  När det gäller ögonfransförlängning är det mycket viktigt att göra det professionellt så att dina egna fransar inte blir lidande. Därför kan vi ibland föreslå en lättare uppsättning fransar. Fransarna görs alltid i enlighet med den aktuella situationen. Det finns ingen anledning att ta en paus från fransförlängningar när de är utförda på rätt sätt och med hög standard, såvida inte kunden själv vill göra det.

Fransarna underhålls ungefär var fjärde vecka. Om det har gått mer än 6 veckor sedan den senaste påfyllningen debiteras priset för en helt ny uppsättning fransar. Under behandlingen rengörs fransarna och nya fransar sätts in för att ersätta de fransar som fallit ut. Längden på franspåfyllningen beror på kundens egna fransar och deras önskemål om fransar.  Om kunden har fått sina fransar gjorda vid en annan salong är priset för första besöket hos oss högre.

Fransarnas varaktighet kan påverkas av:

  • hormonella förändringar
  • snabb metabolism
  • överdriven svettning
  • hög kyla
  • bristande hygien
  • snusning
  • oljiga produkter nära ögonen
  • ofta användning av smink
  • dåligt applicerade fransar
  • vissa läkemedel

Hemma:

Tvätta fransarna och ansiktet noggrannt strax efter att du har fått din påfyllning, det avlägsnar partiklar av limmolekyler från huden och minskar risken för allergier. Rengör dina fransar noggrannt varje morgon och kväll, eftersom de samlar på sig många gånger mer smuts än naturliga fransar. Var noggrann med detta också för att undvika inflammation. Rör inte fransarna i onödan. Borsta fransarna torrt. Det är alltid en bra idé att boka nästa påfyllning i förväg för att vara säker på att du får en tid. Vid problem ska du kontakta oss genast.

Om du tappar många fransar inom en vecka kan vi ordna en garanti. Kontakta oss omedelbart i detta fall, eftersom garantin inte beviljas om du inte meddelar oss inom 7 dagar efter appliceringen.

Vi utför inte ögonfransförlängningar för personer under 16 år och för personer under 18 år med tillstånd av en vårdnadshavare.

Lash- & browlift

Frans- och brynpermanent håller i ca 6-8 veckor. Behandlingen kan upprepas var 8:e vecka. Efter behandlingen ska fransarna och/eller ögonbrynen hållas torra och röras så lite som möjligt under 24 timmar, varefter du kan vara som vanligt. Ett vårdande serum bör appliceras på ögonfransar och ögonbryn. Hårstråna blir inte skarpa när de behandlas utan blir flexibla, så ögonbrynsgel är ett utmärkt hjälpmedel för daglig användning.

Vi utför inte lash- & browlift för personer under 16 år och för personer under 18 år med tillstånd av en vårdnadshavare.

Färgning av fransar och bryn samt make-up

I vårt utbud hittar du permanent färgning och sminkningar för vardag och fest.

Se prislistan