Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Kauneushoitola Calla

Kauneushoitola Calla on alusta alkaen halunnut palvella asiakkaitaan heidän kosmeettisten hoitojensa tarpeet täydellisesti ja tuloksellisesti täyttäen – sekä hoitolassa että kotona. Lisäksi haluamme pitää kiinni korkealaatuisesta ammattitaidosta, asiakkaan etu edellä.

Kaikki palvelut ja tuotteet, sekä hoitola- että kotikäyttöön, on valittu tarkkaan harkiten, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja turvallisesti. Koska kosmeettisten hoitojen tekeminen on hyvin intiimiä, haluamme sinun kokevan olevasi erittäin asiantuntevissa käsissä ja toivomme, että saamme välitettyä tietämyksemme sinulle puhtaasti niin, että saat siitä kaiken irti.

Kauneudenhoito on taidetta ja se on unelmatyömme.

Sirpa Tiistola

omistaja, SKY-kosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, Skin Masterclass® Trained and Licenced Skincare Consult

Valmistuin kosmetologiksi Jyväskylässä 2008 ja perustin Callan Jyväskylän Palokkaan vuonna 2010. Oman kauneushoitolan perustaminen oli minulle selviö jo 15 vuotiaasta saakka ja se tuntui hyvin luonnolliselta. Vuonna 2013 rakkaus toi minut Pietarsaareen ja raskain mielin suljin Palokan toimipisteen. Pietarsaaressa kuitenkin sain eteeni uusia ihania haasteita ja olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan olla juuri siellä missä minun kuuluukin. Innostun helposti uusista asioista, ajatuksissani pyörii koko ajan ideoita siitä, miten voisin palvella asiakkaita vielä vähän paremmin – miten voisin antaa vielä vähän enemmän. Ja juuri se auttaa kehittymään ja motivaatioimaan ihonhoidossa sekä asiakkaitani että itseäni. Erityisen lähellä sydäntäni on erikoisihonhoito.

Tuotteet

Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia ja ylellisiä tuotesarjoja aina kauneuden- ja ihonhoitotuotteista kodin tekstiileihin.

Swissline

Swisslinen ajatus on tuottaa ihonhoitotuotteita, joita iho ymmärää ja pystyy hyödyntämään maksimaalisesti. Palkitut yhdisteet toimivat ihon kanssa yhdessä luonnollisesti ja sisältävät useita ihon kanssa identtisiä ainesosia. Swissline on yksi harvoista ihonhoitosarjoista, jotka ovat onnistuneet valmistamaan tuotteensa niin, että ainesosat pystytään viemään aina solutasolle saakka.

Meillä on etuoikeus olla tämän sveitsiläisen ihonhoitosarjan ensimmäisiä edustajia Suomessa, se itsessään on valloittanut maailmaa jo 30 vuotta. Swissline tuotteet ovat sellaisia, mitä iho itse valitsisi ja mitkä ymmärtävät ihon omaa biologiaa. Erittäin korkealaatuiset tuotteet, erityisesti niiden tarkkaan harkitut ja valmistetut raaka-aineet, mahdollistavat tuloksellisen ihonhoidon turvallisesti.

Medik8

Kaunis iho elämäsi ajaksi! Stabiilit, tieteellisesti toimivaksi todistetut aktiivi aineet hoitavat ihoasi ja saat nauttia hyvinvoivasta ihosta läpi elämän.

CSA-ihonhoitorutiini: C eli C-vitamiini aktivoi kollageenin muodostumista, häiritsee melaniinin tuotantoa ja toimii tehokkaana antioksidanttina. S eli sunscreen, aurinkovoide, suojaa ihosi haitallisilta UV-säteiltä. Jopa 80 % ihon ikääntymisen merkeistä johtuu UV-säteilystä. A eli A-vitamiini, tieteellisesti todistetuin ja testatuin aktiiviaine tekee huikeaa työtä ihossa. A-vitamiini tehostaa solujen muodostumista, boostaa kollageenin tuotantoa, ehkäisee pigmentoitumista ja saa ihon yleisesti voimaan hyvin.

Täydellistä ihonhoitoa.

Luin Living

Luin Living tarjoaa ajattomia, erittäin laadukkaita tekstiilejä jokaiselle. Kaikki lähti liikkeelle kahden suomalaisnaisen ystävyydestä ja tarpeesta täydelliselle hiuspyyhkeelle, joita on myyty nyt jo yli 50 000 kappaletta! Kaikki toiminta perustuu vastuullisuuteen, raaka-aineista kuluttajan kaappiin saakka. Tuotteet on suunniteltu designin, värin ja laadun kannalta ajattomiksi ja käytössä erittäin kestäviksi. Luin Living tuotteet tuovat kotiisi tyylikästä spa-tunnelmaa, arjen luksusta ja harmonisuutta.

Me Callassa olemme olleet Luin Living jälleenmyyjiä jo useita vuosia ja meiltä löytyy laaja valikoima heidän tuotteitaan hoitolasta ja verkkokaupasta. Käytämme myös näitä tekstiilejä hoidoissamme.

Tuotteilla on suomalainen design ja Öko-Tex-sertifioitu valmistus. Puuvillaiset tuotteet ovat 100 % pehmeää pitkäkuituista puuvillaa ja erittäin imukykyiset.