Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen! 123

Kauneushoitola Calla

Kauneushoitola Calla on alusta alkaen halunnut palvella asiakkaitaan heidän kosmeettisten hoitojensa tarpeet täydellisesti ja tuloksellisesti täyttäen – sekä hoitolassa että kotona. Lisäksi haluamme pitää kiinni korkealaatuisesta ammattitaidosta, asiakkaan etu edellä.

Kaikki palvelut ja tuotteet, sekä hoitola- että kotikäyttöön, on valittu tarkkaan harkiten, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti ja turvallisesti. Koska kosmeettisten hoitojen tekeminen on hyvin intiimiä, haluamme sinun kokevan olevasi erittäin asiantuntevissa käsissä ja toivomme, että saamme välitettyä tietämyksemme sinulle puhtaasti niin, että saat siitä kaiken irti.

Kauneudenhoito on taidetta ja se on unelmatyömme.

Palveluksessasi

Kauneushoitola Callassa sinua palvelevat ammattitaitoiset ja asiantuntevat kauneudenhoitoalan ammattilaiset suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sirpa Tiistola

omistaja, kosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko

Valmistuin kosmetologiksi Jyväskylässä 2008 ja perustin Callan 2010 Jyväskylän Palokkaan. Oman kauneushoitolan perustaminen oli minulle selviö jo 15 vuotiaasta saakka ja se tuntui hyvin luonnolliselta. Vuonna 2013 rakkaus toi minut Pietarsaareen, ja raskain mielin suljin Palokan toimipisteen. Pietarsaaressa kuitenkin sain eteeni uusia ihania haasteita ja olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan olla juuri siellä missä minun kuuluukin. Innostun helposti uusista asioista, ajatuksissani pyörii koko ajan ideoita siitä, miten voisin palvella asiakkaita vielä vähän paremmin – miten voisin antaa vielä vähän enemmän. Ja juuri se auttaa kehittymään ja motivaatioimaan ihonhoidossa sekä asiakkaitani että itseäni. Erityisen lähellä sydäntäni on erikoisihonhoito.

Heidi Sundkvist

kosmetologi

Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2015 ja aloitin sopimusyrittäjänä Callassa samana syksynä. Kosmetologin ammatti on tuntunut minusta aina luonnolliselta valinnalta. Työskentely ihmisten kanssa antaa minulle paljon ja opin joka päivä jotain uutta. Ihonhoito on lähellä sydäntäni. Olen aina innokas kokeilemaan erilaisia ​​ihonhoitotuotteita ja hoitoja sekä oppimaan lisää ihon toiminnasta. Rakastan tällä alalla sitä, että se kehittyy jatkuvasti ja aina on jotain uutta opittavaa. Pyrin tarjoamaan henkilökohtaisen, tehokkaan ja monipuolisen hoidon jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle.

Satu Saari

kynsiteknikko

Valmistuin kampaajaksi Kokkolassa vuonna 2011. Kynsiteknikoksi valmistuin Helsingissä vuonna 2019. Kauneudenhoitoala on ollut minulle aina kutsumusammatti. Helsingissä tein kaksi vuotta sopimusyrittäjänä kampaajan ja kynsiteknikon töitä, kunnes palasin juurilleni Pietarsaareen vuonna 2019. Haluan kehittyä työssäni ja tarjota asiakkailleni mahdollisimman parasta palvelua. Parasta työssäni on se, kun saa onnistumisen tunteen ja asiakas on tyytyväinen. Syystalvella 2021 aloitan kestopigmentointikoulutuksen joka on ollut pitkäaikainen haaveeni.

Tuotteet

Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia ja ylellisiä tuotesarjoja aina kauneuden- ja ihonhoitotuotteista kodin tekstiileihin.

Swissline

Swisslinen ajatus on tuottaa ihonhoitotuotteita, joita iho ymmärää ja pystyy hyödyntämään maksimaalisesti. Palkitut yhdisteet toimivat ihon kanssa yhdessä luonnollisesti ja sisältävät useita ihon kanssa identtisiä ainesosia. Swissline on yksi harvoista ihonhoitosarjoista, jotka ovat onnistuneet valmistamaan tuotteensa niin, että ainesosat pystytään viemään aina solutasolle saakka.

Meillä on etuoikeus olla tämän sveitsiläisen ihonhoitosarjan ensimmäisiä edustajia Suomessa, se itsessään on valloittanut maailmaa jo 30 vuotta. Swissline tuotteet ovat sellaisia, mitä iho itse valitsisi ja mitkä ymmärtävät ihon omaa biologiaa. Erittäin korkealaatuiset tuotteet, erityisesti niiden tarkkaan harkitut ja valmistetut raaka-aineet, mahdollistavat tuloksellisen ihonhoidon turvallisesti.

Ella Baché

Vuonna 1900 syntynyt Ella Baché oli kauneudenhoidon pioneeri – luonnosta ja tieteestä kiinnostuneena alallaan ensimmäisiä koko maailmassa. Hänen utelias rohkeutensa mullisti ihon hoitamisen, kun hän kehitti tuotteita, joiden vaikuttavat ainesosat hän etsi luonnosta. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Moni tuote on muodostunut ikoniseksi klassikoksi, jotka toimivat tänäkin päivänä erittäin tehokkaasti.

Luin Living

Luin Living tarjoaa ajattomia, erittäin laadukkaita tekstiilejä jokaiselle. Kaikki lähti liikkeelle kahden suomalaisnaisen ystävyydestä ja tarpeesta täydelliselle hiuspyyhkeelle, joita on myyty nyt jo yli 50 000 kappaletta! Kaikki toiminta perustuu vastuullisuuteen, raaka-aineista kuluttajan kaappiin saakka. Tuotteet on suunniteltu designin, värin ja laadun kannalta ajattomiksi ja käytössä erittäin kestäviksi. Luin Living tuotteet tuovat kotiisi tyylikästä spa-tunnelmaa, arjen luksusta ja harmonisuutta.

Me Callassa olemme olleet Luin Living jälleenmyyjiä jo useita vuosia ja meiltä löytyy laaja valikoima heidän tuotteitaan hoitolasta ja verkkokaupasta. Käytämme myös näitä tekstiilejä hoidoissamme.

Tuotteilla on suomalainen design ja Öko-Tex-sertifioitu valmistus. Puuvillaiset tuotteet ovat 100 % pehmeää pitkäkuituista puuvillaa ja erittäin imukykyiset.