Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Kasvot

Tulokselliset ja hemmottelevat kasvohoidot. Kaikkiin Callan kasvohoitoihin kuuluu kulmien muotoilu veloituksetta.

Erikoiskasvohoidot

Swissline-kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja suunnitellaan tarkasti sinun tarpeitasi varten. Mikäli haluat lisätehoa, kasvohoitoihin voidaan yhdistää valintasi mukaan ultraääni-ihonpuhdistus, radiotaajuus, ultraääni tai interferenssi. Silmänympäryshoitoon voidaan yhdistää interferenssi silmien ympärille.

Grand Collagen -kasvohoito

Upea premium-hoito hyödyntää parhaimmat aktiiviaineet, puhtaan kollageenin sekä
non-invasiivisten kasvohoitojen huipputeknologian huikeaan hoitonautintoon. Hoito on erittäin tehokas ja täyteläistävä aikuiselle iholle, mutta yhtä tuloksellinen myös nuoremmalle. Valintasi on tämä hoito, kun haluat sen täydellisimmän. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

Youth Master -kasvohoito

Hoidossa muokataan sinulle sopiva kasvohoito Swisslinen laajasta kasvohoitovalikoimasta. Onko huolenaiheesi ärsyyntynyt iho, joka kaipaa palautumista? Tarvitsetko kenties kiinteytystä ja täyteläisyyttä? Vai onko ihosi väsynyt, epätasaisen värinen ja stressaantunut? Jos vastasit johonkin kyllä, valintasi on tämä hoito.

Well Aging -kasvohoito

Kaksoispuhdistus, hapotus, Professional Wellaging mask, yksilölliset ihonhoitotuotteet.

Just Collagen

Äärimmäisen tehokas Pure Collagen Film face & neck täyteläistää, uudistaa ja rauhoittaa ihon välittömästi. Nopeuttaa ihon korjautumista sekä palautumista. 92 % kollageeni ja 97 % ihoidenttinen molekyylirakenne takaa, että tämä sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Ei sovi vegaaneille.

Smart -kasvohoito

Nyt jotain ja äkkiä! Tämä hoito on lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi. Hoito on sinulle, jos haluat ylläpitää tuloksia ja on kiireinen aikataulu. Hoidossa ei tehdä hierontaa. Erinomainen yhdistettynä myös ultraääni-ihonpuhdistukseen.

Face Sculpting Massage

Alkupuhdistus, yksilölliset ihonhoitotuotteet, Face Sculpting -hieronta. Suositellaan sarjahoitona 8-12 kertaa.

Eye Specialist -silmänympäryshoito

Kokonaisvaltainen erikoishoito vie silmänympärysihon hoidon uudelle tasolle ja poistaa ikääntymisen ja väsymyksen merkit välittömästi. Puhdas kollageeni täyteläistää silmänympärysihon kiinteäksi ja sileäksi. Rypyt ja juonteet tasoittuvat samalla, kun silmänympärysiho saa vahvistusta myös sisältäpäin. Hoito voidaan tehdä erillisenä hoitona tai lisätä mihin tahansa kasvohoitoon. Hoito ei sovi vegaaneille, koska sisältää Eye Pure Collagen -filmin.

Klassiset kasvohoidot

Klassiset kasvohoidot ovat nimensä mukaisia. Kaikissa klassisissa kasvohoidoissa ihon yleiskunto kartoitetaan perusteellisesti ja tehdään tarkka ihonhoitosuunnitelma. Erityisesti Calla Kasvohoito on upea läpileikkaus kasvohoidoistamme.

Kaikkiin Callan kasvohoitoihin kuuluu kulmien muotoilu veloituksetta.

Kasvojen alueen karvanpoistoista sekä ripsien ja/tai kulmien kestovärjäyksestä -15 % kasvohoidon yhteydessä.

Ditelle laitehoidot

Laitehoitoja tehdään vain perusterveille henkilöille. Laitehoitoja ei tehdä raskaana oleville, epileptikoille eikä asiakkaille, joilla on jokin elektroninen laite, kuten sydämentahdistin. Laitehoitoja voidaan yhdistellä keskenään tehokkaasti. Isompien tulosten aikaansaamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Mikäli olet epävarma hoidon tarpeesta tai sopivuudesta, ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan sinun tarpeillesi täydellinen hoito.

Kaikkiin hoitoihin on suositeltavaa yhdistää DitLaser, joka tehostaa merkittävästi hoidon vaikutusta. Toiseen laitehoitoon yhdistettynä DitLaserin hinta on -50 % normaalihinnasta. DitLaser hoito voidaan tehdä myös yksinään.

UPI – ultraäänipuhdistus iholle

Iholle syötetään neste, joka muuttaa talin ihohuokosissa pehmeämmäksi. Iholla työskennellään lastalla, johon ultraääni aiheuttaa värähtelyä ja tämä värähtely nostaa talia tehokkaasti pois. Hoito myös kuorii ihoa hellävaraisesti.

Tämä hoito on ehdottomasti suosituin laitehoitomme ja sopii lähes kaikille ihoille. Mikäli sinulla on akne, on syytä tehdä ennemmin mekaaninen puhdistus. Hoito sopii erityisen hyvin tukkoiselle iholle, jossa ei näy selkeitä mustapäitä. Hoidon voimakkuus säädetään aina asiakkaan ihon mukaan, joten hoito sopii hyvin herkällekin iholle.

Laser kasvoille

Kosmetologiseen käyttöön suunniteltu softlaser toimii iholla:

 • Palauttaa ihosolujen normaalin toiminnan ja vaikuttaa entsyymien rakenteeseen ja toimintaan positiivisesti
 • Tehostaa solujen vedensitomiskykyä, parantaa aminohappokoostumusta epidermiksessä, vähentää turvotusta ja tulehduksia
 • Nopeuttaa solujen omaa korjausmekanismia, parantaa valkuaisaineiden tuotantoa.
 • Lihastonuksen ja kollageenin tuotannon ylläpito paranee
 • Optimoi arpien, tulehdusten, palovammojen ja haavojen paranemista
 • Hoidon tuloksena on ihon elpyminen, värin palautuminen ja heleytyminen, ryppyjen madaltuminen, kosteuspitoisuuden aleneminen ja ihon kiinteytyminen.

Hoito sopii melkein kenelle tahansa ja on helppo yhdistää mihin tahansa kasvo- tai vartalohoitoon. Kuivalle, veltolle, couperosa- tai akne iholle, silmien ja huultenympärysten hoitoon sekä kaikenlaisille arville. Mitä tuoreempi arpi, sitä parempi lopputulos. Tehokkain yhdistettynä toiseen laitehoitoon tai sarjahoitona.

Voidaan hoitaa myös vielä tikkivaiheessa olevia leikkaushaavoja, jolloin arpi paranee nopeammin ja siitä tulee joustavampi. Tällöin hoitoa on syytä tehdä päivittäin, yleensä n.10-20 kertaa. Hinta määräytyy arven koon mukaan. Arpihoidossa suositellaan myös tehtäväksi ultraääntä samanaikaisesti parempien tulosten aikaansaamiseksi.

Neulaton mesoterapia

Hoidossa pienennetään ihon ylimenovastusta, jolloin saadaan imeytettyä syvälle ihon aktiiviaineita. Ultraääni- ja elektroterapian yhdistelmän ansiosta saadaan vaikuttavat aineet imeytymään ilman neulausta epidermisen läpi. Värähtely avaa ihoon pieniä mikrokanavia, jotka sulkeutuvat pian käsittelyn jälkeen.

Ultraääni kasvoille

Lempeä ultraäänihoito vaikuttaa ihossa:

 • Solujen ja niiden väliaineiden värähtelyyn, joiden liike kiihtyy käsittämättömällä tavalla
 • Laajentaa verisuonia positiivisesti jolloin verimäärä lisääntyy, ihon aineenvaihdunta ja imunestekierto vilkastuu ja ihon väri heleytyy ja kaunistuu
 • Hillitsee ihotulehduksia, kuten akne ja couperosa
 • Rentouttaa lihaksia ja vähentää kipua
  Ihosolujen läpäisevyys paranee, jolloin käyttämäsi tuotteet toimivat myös tehokkaammin
 • Ultraääni tunkeutuu ihoon paineaallon avulla ja sillä voidaan imeyttää myös paljon erilaisia aktiiviaineita. Hoito sopii lähes kaikille.
Interfrekvenssivirta kasvoille

Interferenssivirtaa käytetään lihasten harjoittamiseen sähkövirran avulla. Virta tehostaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Virtatyyppi valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja joskus niitä voidaan käyttää myös yhdessä.

Negatiivisella virralla työskennellessä kosteus nousee syvältä ihon pintaan, verisuonet laajenevat ja niiden läpäisevyys paranee ja kudoksiin tihkuu nestettä. Vaikutus on elävöittävä.

Positiivisella virralla työskennellessä hoito kuivattaa, supistaa verisuonia, vähentää turvotusta ja verenkierto hidastuu. Vaikutus on rauhoittava.

Käyttömahdollisuuksia:

 • Kuivalle iholle kosteuttamaan ja nostamaan kosteutta ihonpintaan
 • Couperosa- ja akneiholle rauhoittamaan
 • Silmien ympärille vähentämään kuivuutta ja ryppyjä sekä juonteita ja elävöittämään ihoa sekä parantamaan aineenvaihduntaa ja/tai poistamaan turvotusta
 • Huulien ympärille hoitamaan ryppyjä ja kuivaa ihoa, parantamaan aineenvaihduntaa ja elävöittämään ihoa
 • Kaulan ja decolteen alueelle elvyttämään kuivaa ja ryppyistä ihoa sekä parantamaan aineenvaihduntaa
Stimulaatiovirta kasvoille
Stimulaatiovirtaa käytetään kun halutaan harjoittaa lihaksistoa kasvojen piirteiden muotoilussa ja lisätä ihon kimmoisuutta. Tämä hoito sopii kaikille. Erityisesti henkilöille, joilla kasvojen piirteet ovat veltostuneet ja kärsivät kiinteyden puutteesta.
Radiotaajuus kasvoille

Suosituin anti-age hoitomme, jossa tuloksia saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla.

Radiotaajuus tai radiorekfrenssihoito:

 • Kiihdyttää tehokkaasti kollageenintuotantoa
 • Poistaa nesteitä ja kiinteyttää löysää, veltostunutta ihoa
 • Lisää myös tehokkaasti solukalvojen läpäisevyyttä, jolloin ihonhoitotuotteesi toimii tehokkaammi
 • Hoito on erittäin rentouttava
 • Hoidossa lämmitetään dermistä, eli ihon sisäkerrosta tasaisesti n.20 mm syvyyteen ja noin 40 asteeseen ja pitkällä aikavälillä tämä aikaansaa uuden kollageenin muodostumista

Tutustu hinnastoon