Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen! 123

Kädet & jalat

Perushoidosta vaativampaan hoitoon sekä geelilakkaukset ja rakennekynnet.

Käsi- ja jalkahoidot

Perinteiset käsi- ja jalkahoidot pitkän linjan osaamisella. Hoidamme myös ammattitaidolla jalkaongelmia, syylät, känsät ja vaikeat kovettumat. Tutkittuamme jalkojen tilan, ohjaamme tarvittaessa myös lääkäriin.

Rakennekynnet ja geelilakkaus

Rakennekynsissä omankynnen päälle rakennetaan vahvike ja pituus. Koristeita ja eri värejä löytyy paljon ja ne suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Rakennekynnet huolletaan n. 4 viikon välein.

Rakennekynsillä on 7 vuorokauden takuu. Mikäli kynsi hajoaa, ilmoita siitä välittömästi. Takuuta ei myönnetä mikäli ilmoitus tulee yli 7 vuorokauden kuluttua alkuperäisestä kynnenlaitosta.

Oman kynnen geelauksessa rakennekynsigeeleillä vahvistetaan oma kyntesi ilman, että siihen rakennetaan pituutta. Koristeet ja värit voidaan käyttää kuten rakennekynsissä ja huoltoväli on myös 4 viikkoa.

Geelilakkauksessa kynnet lakataan valokovetteisella kynsilakalla, joka antaa tukea enemmän kuin normaalikynsilakka. Geelilakkaukseen on mahdollista yhdistää myös koristeluita oman mielen mukaan. Geelilakkaus kestää kynsissä n. 2-3 viikkoa, jonka jälkeen hoito voidaan uusia tai lakkaus poistaa.

Rakennekynsiä emme tee alle 16-vuotiaille. Alle 18-vuotiaille teemme rakennekynsiä huoltajan luvalla.

Varpaankynnen geelaus

Varpaankynnen geelaus tehdään siihen soveltuvalla joustavalla geelillä. Varpaankynsiin voidaan laittaa monenlaisia värejä ja koristeita myös. Hoito on erinomainen, jos on ongelmia sisään kasvaneen kynnen kanssa tai kynsi täytyy rakentaa uudestaan.  Varpaankynsien geelaus voidaan uusia n. 8 viikon välein ja siihen voidaan yhdistää myös perinteisen jalkahoito.

Tutustu hinnastoon