Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Ripset, kulmat & ehostus

Lash ja Brow Lift, ripsien pidennykset ja perinteiset kestovärjäykset sekä ehostukset.

Ripsienpidennys

Ripsienpidennykset teemme äärimmäisen laadukkailla, ultrakevyillä Wennbergin pre-made valmisviuhkoilla. Näillä voidaan muotoilla asiakkaan toivomat ripset ja työjälki pysyy tasalaatuisena. Viuhkamalleja on erilaisia, joten jokaiselle asiakkaalle saadaan hänen toivomansa ripset.

Ripsienpidennyksessä on erittäin tärkeää tehdä ne ammattitaidolla, jotta omat ripset eivät kärsi. Tästä syystä voimme ehdottaa välillä kevyempää ripsisettiä. Ripset tehdään aina omien ripsien sen hetkisen kunnon mukaan. Ripsienpidennyksistä ei ole mitään tarvetta pitää taukoa, kun ne on tehty oikein sekä laadukkaasti – ellei asiakas tietenkin itse näin halua.

Ripset huolletaan n. 4 viikon välein. Mikäli edellisestä huollosta on yli 6 viikkoa, peritään ripsistä uusien ripsien hinta. Huollossa ripset siivotaan ja asennetaan uudet viuhkat tippuneiden tilalle. Ripsihuollon pituus määräytyy asiakkaan omien ripsien tuuheuden sekä tuuheustoiveen mukaan. Mikäli huoltoon tuleva asiakas on ottanut ripset muualla kuin meillä, huoltohinta on korkeampi.

Ripsien pysyvyyteen voi vaikuttaa:

  • hormonaaliset muutokset
  • nopea aineenvaihdunta
  • runsas hikoilu
  • kova pakkanen
  • huono hygienia
  • nyppiminen
  • öljyä sisältävät tuotteet silmien lähellä
  • runsas meikkaaminen
  • huonosti tehty applikaatio
  • tietyt lääkeaineet

Kotona:
Pese ripset ja kasvot huolellisesti pian ripsien applikoinnin jälkeen, jolloin iholta poistuu liimamolekyylien hiukkaset ja näin vähennät allergisoitumisriskiä. Puhdista ripset aamuin illoin huolellisesti, koska niihin kertyy likaa enemmän kuin omiin ripsiin. Älä tingi ripsen puhdistuksesta, jotta voit välttää tulehdukset. Älä koskettele ripsiä turhaan. Harjaa ripset kuivana. Seuraavaan huoltoon on hyvä varata aika aina etukäteen, jotta aika varmasti saadaan järjestettyä. Mikäli ongelmia ilmenee, ole yhteydessä meihin välittömästi.

Mikäli ripsiä tippuu kohtuuttoman paljon viikon kuluessa, voimme sopia takuusta. Ole tässä tapauksessa välittömästi yhteydessä meihin. Takuuta ei myönnetä mikäli ilmoitus tulee yli 7 vuorokauden kuluttua ripsihuollosta.

Ripsienpidennyksiä emme tee alle 16-vuotiaille ja alle 18-vuotiaille teemme ripsienpidennyksiä huoltajan luvalla.

Lash Lift & Brow Lift

Ripsien kestotaivutus ja kulmien kestomuotoilu kestää n. 6-8 viikkoa. Käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. Hoidon jälkeen on syytä pitää ripset ja/tai kulmat kuivana ja kosketella niitä mahdollisimman vähän 24 tunnin ajan, jonka jälkeen voi olla normaalisti. Ripsiin sekä kulmiin on hyvä käyttää hoitavaa seerumia. Karvat eivät muutu hoidolla kiveksi vaan joustavat, joten kulmakarvageeli on erinomainen apu päivittäiseen käyttöön.

Lash Liftejä ja Brow Liftejä emme tee alle 16-vuotiaille ja alle 18-vuotiaille teemme niitä huoltajan luvalla.

Kestovärjäykset & ehostukset

Valikoimistamme löytyy perinteiset ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ehostukset arkeen ja juhlaan.

Tutustu hinnastoon