Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

PRX-T33 – Neulaton biorevitalisaatio

PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age hoitoterapia, joka takaa tehokkaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa.

Nopea, tehokas ja kivuton hoitomuoto

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Hoito on kivuton ja voit jatkaa päivääsi tavalliseen tapaan.

Kolme tehokasta raaka-ainetta

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, joista kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja. Hoidossa yhdistyvät kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, kansainvälisesti patentoidussa koostumuksessa.

  • TCA 33 % tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa.
  • Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa.
  • Kojic-happo 5% estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä, tulokset ovat huomiota herättäviä − välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Mitä PRX-T33 tekee?

Silloin kun alat miettiä, että ”tavalliset” kasvohoidot ja ihonhoito tuotteet eivät tee tarpeeksi. Kun alat miettiä pitäisikö ottaa täyteainahoitoja tai botoxia. PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Kuva ennen hoitoa ja kuuden hoitokerran jälkeen.

Kuva ennen hoitoa ja kuuden hoitokerran jälkeen.

Kenelle ja mihin PRX-T33 -terapia sopii?

Terapiahoito sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille.

Hoitoalueet kasvoilla

  • Rypyt ja juonteet
  • Kuiva iho
  • Pigmenttimuutokset
  • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
  • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset

Hoitoalueet vartalolla

  • Venymä- ja leikkausarvet
  • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

Mitä PRX-T33 terapiassa tehdään?

PRX-T33 hoitoterapia on 2-osainen. Ensimmäinen osa on hoitolassa iholle tehtävä terapia 7-14 päivän välein. Kivuton hoito kestää noin 30 min. Toinen osa tehdään kotona tähän tarkoitetuilla tuotteilla. Annamme tarkan ohjeistuksen sekä tuotteet tähän.

Miten usein PRX-T33 terapia pitää tehdä?

PRX-T33 terapiahoito tehdään sarjahoitona, 4-6 kertaa. Hoito tehdään 7-14 päivän välein, riippuen ihosi herkkyydestä. Sarjahoidon tuloksia ylläpidetään ylläpitohoidolla 1-2 kuukauden välein.

Mitä ennen PRX-T33 terapiaa?

Mikäli käytät retinolia tai muita retinoideja tai mahdollisesti voimakkaita happokuorintoja kotona näiden käyttö tulee lopettaa viimeistään 7 päivää ennen hoitoa. Mikäli ihosi on herkkä, voit ottaa käyttöön jo 7-14 päivää aiemmin WiQo Moisturizing Face Creamin, millä tulet hoitamaan ihoasi myös hoitojen välissä.

Kuva ennen hoitoa ja yhden hoitokerran jälkeen.

Kuva ennen hoitoa ja kuuden hoitokerran jälkeen.

Mitä PRX-T33 terapian jälkeen?

Ihoa hoidetaan sarjahoidon ajan sekä 6 pv ylläpitohoidon jälkeen WiQo Moisturizing Creamilla sekä WiQo Smoothing Face Fluidilla. Nämä tuotteet saat mukaasi ja ne on laskettu hoitojen hintaan. Saat myös tarkan ohjeistuksen näiden käytöstä. Hoitoa emme tee, ellei tähän sitouduta. Kuusi päivää sarjahoidon tai ylläpitohoidon jälkeen voi palata normaaliin ihonhoitorutiiniisi.

Et saa käyttää iholla mitään muita kosmeettisesti hoitavia tuotteita PRX-T33 hoitoterapian aikana varmistaaksesi halutun lopputuloksen ja välttääksesi ei-halutut reaktiot. Ihonpintapuhdistukseen voit käyttää esim. Swissline Skin-Frendly Cleanser tai Refreshing Foam tai muuta ei-puhdistusemulsiomaista puhdistustuotetta sekä Anti-Oxidant Wateria.

Voit toimia päiväsi aikana normaalisti, muista kuitenkin suojata iho UV-säteilyltä ja on syytä välttää saunomista hoitolahoito päivänä.

Tutustu hinnastoon