Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!
iS Clinical

iS Clinical on medikaalisen tason huike ihonhoitosarja, joka sisältää farmaseuttisentason kasviperäiset raaka-aineet ja kasvutekijät. Erittäin tuloksekas sarja tarjoaa tuloksia, jotka on kliinisesti todistettu ja näkyvät selkeästi ihollasi.  Suuri osa iS Clinical tuotteista ovat monin kertaisesti palkittuja.

iS Clinical tuottessa ei ole lisättyjä tuoksuja, vaan kaikki tuoksut ovat raaka-aineista, ja jokaisella raaka-aineella on tarkasti suunniteltu tarkoitus tuotteessa. Monet tuotteista ovat monitoimisia, joten sopivat täydellisesti myös minimaalisenihonhoito rutiinin suosijalle.

iS Clinical -tuotteet on kehitetty myytäväksi ainoastaan ihonhoidon ammattilaisen ohjauksessa. Vaikka henkilökohtaiset tapaamiset eivät olekaan välttämättömiä iS Clinical -tuotteita ostettaessa, Innovative Skincare suosittelee, että asiakasta ohjeistaa ostoksissaan ihonhoidon ammattilainen, joka osaa valita juuri sinun ihosi tarpeita tukevat tuotteet. Jotta voit järjestää konsultaation ihonhoidon ammattilaisemme kanssa, ota tarvittaessa meihin.