Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical Active Peel System, 15 hoitoa

Kliinisesti edistykselliset Active Peel System -puhdistusliinat tarjoavat iholle tehokkaan, mutta silti hellävaraisen, nopeatoimisen, 2-vaiheisen hoitomuodon, joka kuorii ja silottaa ihoa samalla, kun hoito kosteuttaa, uudistaa ja antaa iholle antioksidanttisuojan.

Active Peel System on kehitetty käytettäväksi joka toisena päivänä tai kerran viikossa. Se on kokonaisvaltainen hoitomuoto kotikäyttöön, joka tasoittaa ihonsävyä ja rakennetta sekä kosteuttaa saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Kummassakin hoitovaiheliinassa on oma tarkoituksensa ja koostumuksensa. Yhdessä käytettynä päästään parhaisiin hoitotuloksiin.

Vaihe 1 saa aikaan iholla hyvin kevyen, kihelmöivän tunteen, kun tuotetta levitetään iholle hoitoliinan avulla ja kontrolloitu kuorintavaihe käynnistyy. Tässä vaiheessa hyödynnetään tehokkaita kasviperäisiä happoja ja uutteita.

Vaihe 2 saa aikaan iholla ylellisen, kosteuttavan tunteen samalla, kun se neutralisoi ensimmäisen hoitovaiheen vaikutukset. Tämä hoitovaihe myös edistää hoidon uudistavaa vaikutusta. Vaiheen 2 hoitoliinat sisältävät kasveista peräisin olevaa Extremozyme-teknologiaa ja kuparitripeptidi-1:ä yhdistettyinä kasveista peräisin oleviin ihoa rauhoittaviin ainesosiin.

109,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244012290 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Vaihe 1

Sokeriruokouute
Ihoa tehokkaasti kuoriva ainesosa, joka aktivoi kollageenin muodostumista

Hedelmähapposeosuute
Hedelmä- ja sokerihapposeos, joka edistää kuorintavaikutusta, nopeuttaa solujen uudistumista, tasoittaa ihoa, häivyttää ryppyjä ja juonteita sekä edistää aineisosien imeytymistä syvemmälle

Amerikantaikapähkinäuute
Ehkäisee tulehduksia sekä suojaa ihovaurioilta, rauhoittaa että taistelee akneongelmia vastaan

Valkosalavauute
Salisyylihaponlähde, syväpuhdistaa ja tasapainottaa talineritystä, irroittaa kuolleita soluja

Aloelehtimehu
Rauhoittaa tulehduksia ja edistää ihon paranemista ja palautumista sekä kollageenin muodostumista

Vaihe 2

Extremozyme-entsyymit
iS Clinicalin oma entsyymiseos, jonka on todettu kliinisesti auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta vastaan. Korjaa ihon proteiineja ja DNA-vaurioita

Tripeptidi-1 (kupari tripeptidi-1) bioidenttinen kasvutekijä
Kliinisesti todettu auttavan häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja vähentävän ajan myötä silminnähden ryppyjä

Palkinnot

  • Allure: 2022 Allure Best of Beauty Award for Best Peel
  • Danish Beauty Award: Face Care Product of the Year in the Luxury/Professional Category
  • Health: 2022 Health Beauty Award Winner for Peels
  • Marie Claire: 2022 Beauty Game-Changers Award

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti karhea, kuiva tai samea iho. Erinomainen myös rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle. Hyvä rypyille ja juonteillekin.

Miten käytät?

Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa iltaisin, joissain tapauksissa joka toinen ilta. Puhdista ensin iho. Pyyhi sen jälkeen koko kasvojen ja kaulan alueen iho Vaihe 1 -hoitoliinalla (Step 1). Anna vaikuttaa kolmen minuutin ajan (älä huuhtele). Tee seuraavaksi sama Vaihe 2 -hoitoliinalla (Step 2) ja jätä vaikuttamaan iholle ilman huuhtelua.

Huom: Active Peel System Vaihe 1 (Step 1) ja Vaihe 2 (Step 2) -hoitoliinojen käyttö saa iholla aikaan viileän kihelmöivän tunteen. Se on normaalia.

Vaikka Active Peel System -hoitoliinoja ei voikaan hävittää jäteveden mukana, ne ovat kuitenkin kierrätettäväviä ja näin ympäristöystävällinen valinta muovipohjaisille liinoille. Liinojen materiaali tuntuu iholla pehmeältä ja hellältä. Niiden valmistusmateriaalina on käytetty ympäristöystävällistä bambua.

Koostumus

2 yksittäispakattua liinaa, 1 molempia hoitovaiheita varten.

Sirpan vinkki

Tämä erikoistuote on ihan huippu! Viileä kihelmöinti on yllättävän voimakas, mutta sitä ei kannata säikähtää. Kasvojen jälkeen liinoilla kannattaa pyyhkiä kaikki vartalosi alueet, mitkä kaipaavat pehmeyttä ja silkkisyyttä. Esimerkiksi kaula, dekoltee, käden selkämykset, rinnan aluset ja pakarat. Sopii myös erinomaisesti ylläpitohoidoksi kotona kerran kuukaudessa tehtävien hoitolahoitojen, kuten HydraFacial, välissä.

INCI:

INCI

katso pakkaus