Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Cleansing Complex, 180 ml

Cleansing Complex on läpinäkyvä, kevyt ja tehokas, mutta silti hellä puhdistusgeeli, joka sopii herkällekin iholle. Cleansing Complexissa yhdistyvät sopivassa suhteessa bioravinteet, antioksidantit ja miedot ihoa kuorivat ainesosat, jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset kuitenkin siten, että tuote ei poista iholta tärkeitä luonnollisia öljyjä jättäen ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Cleansing Complex on loistava hoitovaihe sekä ammattilaishoitoihin, kotihoitoon että meikin poistamiseen. Se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sekä auttaa epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

63,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010234 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Rohtosammakonputki
Tehokas antioksidantti, jolla on ihoa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja joka auttaa estämään ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Antaa suojaa hiljaiselta tulehdukselta ja korjaa ihoa tehokkaasti.

Kamomilla
Valovaurioilta suojaava antioksidantti, joka rauhoittaa ihon ärsytyksiä ja tulehduksia.

Valkopaju-uute
Kasvipohjainen BHA-happo, joka kuorii ihoa ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Tasapainottaa talineritystä.

Sokeriruoko
Glykolihapon lähde, joka kuorii ja uudistaa ihoa hellästi.

Palkinnot

  • Day Spa: Professional Choice Awards for Acne
  • Dermascope: Aesthetician’s Choice 2021 for Favorite Medical Grade Cleanser
  • Grazia India: Grazia’s Most Loved Brands 2022
  • Harper’s Bazaar: 2021 Product of the Year for Best Cleanser for Oily Skin
  • Harper’s Bazaar: 2022 Product of the Year for Best Cleanser for Combination Skin
  • New Beauty: Best Post-Procedure Cleanser

Health.com -verkkomedia:
”Turvallinen tuote käyttää kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Tämän ihon epäpuhtauksiin auttavan puhdistustuotteen parabeeniton tuotekoostumus sisältää salisyylihappoa, kasviperäisiä uutteita ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta sekä kuorivat ihoa, tuloksena pehmeämpi, kirkkaampi iho.”

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen myös miehille!

Miten käytät?

Kostuta kasvot ja kaula vedellä. Annostele pieni määrä Cleansing Complex -puhdistusgeeliä kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja levitä sen jälkeen puhdistusgeeli käsin kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi.

Koostumus

kirkas geeli

Sirpan vinkki

Erinomainen putsari kaikille iho tyypeille. Vaikka tästä sanotaankin että sopii herkällekin, meidän valikoimasta valitsisin kuitenkin herkälle iholle jonkun toisen. Siitä huolimatta mieletön tuote, ja olen kuullut tästä erinomaisia kokemuksia. Voit jättää tuotteen myös naamioksi 5-10 minuutiksi, ennen huuhtomista.

INCI:

INCI

Water/Aqua/Eau, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-30 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract [Extrait de canne à sucre], Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Ascorbyl Palmitate, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol.