Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Extreme Protect SPF 30, 100g

Extreme Protect SPF 30 tarjoaa poikkeuksellista suojaa yhdistämällä laajakirjoisen UVA/UVB-suojan ja tehokkaat antioksidantit, jotka estävät oksidatiivisia valovaurioita. Extreme Protect SPF 30 hyödyntää uv-suojauksen aktiiviaineina mikrokokoista sinkkioksidia ja mikrokapseloituja orgaanisia auringonvalolta suojaavia aurinkosuoja-aktiiviaineita.

Suojaava
Auttaa suojaamaan ympäristön stressitekijöitå vastaan

Laajakirjoinen UV-suoja
Dramaattista suojaa auringon aiheuttamia vaurioita vastaan*
*Kliinisen tutkimuksen toteutti MatTek, Inc.

Monitoiminen
Hoitaa, kosteuttaa ja suojaa

95,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010937 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Rohtosammakonputki
Tehokas Antioksidantti, jolla on ihoa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja joka auttaa estämään ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Antaa suojaa hiljaiselta tulehdukselta ja korjaa ihoa tehokkaasti.

Extremozyme-entsyymit
iS Clinicalin oma entsyymiseos, jonka on todettu kliinisesti auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta vastaan. Korjaa ja suojaa ihon proteiineja sekä dna:ta.

Oliivin lehti uute
Antioksidantti, joka taistelee kudosvaurioita, tulehduksia ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan sekä sisältää luonnollisia antibioottisia ominaisuuksia.

Sinkkioksidi
Turvallinen, ärsyttämätön ja allergisoimaton fysikaalinen aurinkosuoja-aktiiviaine

Palkinnot

  • Day Spa: Professional Choice Awards for Antiaging

Men’s Fitness:
“Tämä laajakirjoinen aurinkosuoja ei ainoastaan suojaa sinua haitallisilta UV-säteiltä, se myös kosteuttaa ja auttaa korjaamaan kollageenia.”

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle.

Miten käytät?

Levitä iholle 15 minuuttia ennen auringonvalolle altistumista. Käytä vedensietoista aurinkovoidetta, jos uit tai hikoilet. Levitä lisää vähintään 2 tunnin välein.

Aurinkosuojamittaukset:

Ajan vietto auringonvalossa lisää ihosyöpäriskiäsi ja riskiä aikaiseen ihon ikääntymiseen. Vähentääksesi tätä riskiä käytä säännöllisesti laajakirjoista UV-suojaa vähintään suojakertoimella 15 ja noudata seuraavia ohjeita:
Rajoita auringossaoloaikaa erityisesti klo 10.00-14.00. Pidä yllä pitkähihaisia paitoja, housuja, päähineitä ja aurinkolaseja. Alle 6 kuukauden ikäiset vauvat: kysy lääkärin näkemys.

Tymiinidimeerien muodostuminen
Tymiinidimeerejä muodostuu, kun solut vahingoittuvat vapaiden radikaalien vuoksi. Ikääntyminen kiihtyy ja syöpä saattaa kehittyä, kun vauriot etenevät. Auringonvalo on erittäin suuri vapaiden radikaalien lähde, jotka tuhoavat ihoa kaikilla tasoilla. Tymiinidimeerien muodostumisen väheneminen Extreme Protect SPF 30:a käytettäessä osoittaa sen suojaavan voimilta, jotka lisäävät syövän kehittymistä, ikääntymiseltä ja vakavilta geneettisiltä ihosoluvaurioilta.

Koostumus

Valkoinen tai kellertävä voide

Sirpan vinkki

iS Clinicalin uv-suojat on uskomattoman hyviä, tämä ei ole poikkeus. Muista että tämän kanssa et tarvitse erikseen päivävoidetta. Kyseessä ei ole aurinkovoide, vaan täydellisen korjaava antioksidanttista suojaa antava voide, missä on mukana uv-suoja.

INCI:

INCI

Active Ingredients: Octinoxate 5.50%, Zinc Oxide 4.12%

Inactive ingredients: Water, Polyacrylamide, Tocopherol, Ethylhexyl Palmitate, PPG-3 Myristyl Ether, Cetyl Alcohol, Glycol Stearate SE, VP/Hexadecene Copolymer, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethyl Linoleate, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, PEG-100 Stearate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol.