Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Hydra-Cool Serum, 30 ml

Ainut kosteuttava seerumi, mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Kosteuttaa, rauhoittaa ja ihon epäpuhtauksille.

Hydra-Cool Serum on kehitetty uudistamaan, kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa silminnähden. Tässä raikastavassa, tehokkaassa seerumissa ylivoimaiset antioksidantit yhdistyvät tärkeisiin kasviperäisiin vaikuttaviin ainesosiin ja bioravinteisiin. Hydra-Cool Serum on kehitetty kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille sopivaksi ja se on riittävän hellävarainen herkimmällekin iholle.

118,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010074 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Rohtosammakonputki
Tehokas antioksidantti, jolla on ihoa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja joka auttaa häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Aktivoi tehokkaasti ihon kollageenin tuotantoa ja suojaa ihoa hiljaiselta tulehdukselta

Hyaluronihappo
Yksi luonnon tehokkaimmista kosteuttajista. Tässä poikkeuksellisen korkea pitoisuus kasviperäistä hyaluronihappoa.

Sieniuute
Luonnostaan antimikrobinen ainesosa, joka auttaa kirkastamaan ihon yleisilmettä.

B5-vitamiini
Solujen aineenvaihdunnan kannalta tärkeä vitamiini, joka auttaa ihoa näyttämään terveeltä.

Cosmopolitan.com:
“Rosacea ja punoitukseen taipuvainen iho rakastavat tämän hyalyronihapposeerumin viilentäviä ja rauhoittavia vaikutuksia. Hyaluronihapon lisäksi se sisältää raikastavaa mentolia sekä tulehduksia vastaan taistelevia B5-vitamiineja, sieniuutetta ja rohtosammakonputkea.”

Palkinnot
Day Spa: Professional Choice Awards for Acne & Serum
Grazia India: Grazia’s Most Loved Brands 2022

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Rasvoittuvalle iholle riittää tämä ”voiteeksi.” Rauhoittaa myös auringossa palaneen ihon.

Miten käytät?

Aamuin illoin annostele pieni määrä tuotetta kämmenelle. Taputtele ja levitä tasaisesti kaikkialle kasvojen ja kaulan alueelle. Suurumia voidaan käyttää joko pelkästään tai kerrostettuna muiden iS Clinical -tuotteiden kanssa.

Koostumus

Ohut, vesimäinen

Sirpan vinkki

Äärimmäisen kosteuttava seerumi. Tämä voidaan käyttää tukemassa tai keventämässä muiden seerumeiden voimakkuutta. Voit sekoittaa myös tipan meikkivoiteesi sekaan kosteuttamaan ja antamaan uskomatonta hehkua. Mikäli sinulla on rasvoittuva tai öljyinen iho, voit korvata tällä yövoiteen. Tätäkin voidaan käyttää syöpähoitojen kuivattamalle iholle hoidoksi.

INCI:

INCI

Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate, Pantothenic Acid, Pentylene Glycol, Menthol, Phenoxyethanol, Asiaticoside, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Blue 1 (CI 42090).