Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Pro-Heal Serum Advance+, 15 ml

Pro-Heal Serum Advance+ hyödyntää iS Clinicalin omaa, tieteellisesti edistyksellistä L-askorbiinihappoa (C-vitamiinia), yhdistettynä oliivinlehtiöljyn laadukkaimpaan muotoon sekä puhtaisiin E- ja A-vitamiineihin. Tämä tehokas tuotekoostumus lisää merkittävästi antioksidanttisuojaa auttaen samalla vahingoittuneen näköistä, epäpuhtauksiin taipuvaista ja ikääntyvää ihoa.

Suojaava
Tarjoaa ylivoimaista antioksidanttisuojaa*
*Verrattuna 4 muuhun markkinoiden johtavaan tuotteeseen, ORAC-tutkimuksen toteutti Brunswick Labs

Rauhoittava
Vähentää silmin nähden erytreemaa ja tulehdusta
*Indusoidun tulehdustutkimuksen toteutti  PAML/INCYTE

Korjaava
Imeytyy hyvin ja tehokkaasti ihosoluihin*
*CAA-tutkimuksen toteutti Brunswick Labs

113,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010128 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?


Advance+ C-Vitamiini
C-vitamiinin tieteellisesti edistynyt muoto, joka auttaa suojaamaan valovaurioiden silminnähtäviltä vaikutuksilta samalla ihoa rauhoittaen

Oliivinlehti
Luonnollinen antioksidantti, joka auttaa ravitsemaan herkkää, epäpuhtauksiin taipuvaista ja vahingoittunutta ihoa.

A-vitamiini
Tehokas antioksidantti, joka tukee ihon terveyttä ja auttaa vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

E-vitamiini
Erittäin tehokas kosteuttaja ja antioksidantti, joka auttaa suojaamaan valovaurioiden silmin nähtäviltä vaikutuksilta.

New Beauty -lehti
“Tämä do-it-all -seerumi omaa ylpeänä sekä ikääntymisen merkkejä että aknea vastaan taistelevia ominaisuuksia sekä taivaallisen listan ainesosia, jotka toimivat synergiassa parantamaan ihon yleistä kuntoa.”

Palkinnot
Grazia India: Grazia’s Most Loved Brands 2022

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti jos ongelmana on väsynyt tai harmaa iho, juonteet, rypyt tai väriongelmat ihossa. Erityisen hyviä tuloksia on saatu myös ihon tulehdusten hoidossa.

Miten käytät?

Tämä seerumi on äärimmäisen riittoisa, annostele 3-4 tippaa (eikä yhtään enempää!) kämmenelle. Taputtele ja tasoita sormenpäillä tasaisesti kasvoille ja kaulalle.

Koostumus

Ohut, vesimäinen

Sirpan vinkki

Tämä on todellinen erikoistuote! Tätähän voi käyttää jopa kystisen aknen ja ruusufinnin hoitoon. Ehdottomasti myös herkälle, tulehtuneelle iholle sopiva pro-parantaja! iS Clinicalin c-vitamiini on mielestäni paras meidän valikoimissa olevista c-vitamiineista. Muista että iS Clinical seerumit ovat tiivisteitä, joten älä käytä niitä yhtään enempää, kuin ohjeistus on.

INCI:

INCI

Water/Aqua/Eau, Ascorbic Acid, Laureth-4, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Tocopherol, Glycerin, Bioflavonoids, Retinol, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Zinc Sulfate, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Arbutin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol.