Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Super Serum Advance+, 15 ml

Super Serum Advance+ edustaa tieteellisesti edistynyttä, kliinisesti tehokkaaksi todettua tuotemuotoilua, jossa yhdistyvät ensimmäistä kertaa 15% pitoisuudella uuden sukupolven L-askorbiinihappoamme (C-vitamiini) bioidenttiseen tripeptidi-1:een. Super Serum Advance+ sisältää myös tehokkaita kasviperäisiä antioksidantteja ja turvallisia ihon kirkastajia.

Ikääntymisen merkkeihin:
Tukee terveen ihon perustaa

Suojaava:
Tarjoaa ylivoimaista antioksidanttisuojaa*
*Verrattuna 4 muuhun markkinoiden johtavaan tuotteeseen. ORAC-tutkimuksen toteutti Brunswick Labs

Kirkastaa:
Arbutiini- ja sieniuute tarjoavat turvallisen ja tehokkaan kirkastuksen, täydellinen hyperpigmentaatioon tai melasmaan.

113,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010104 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

ADVANCE+ C-vitamiini
Tieteellisesti edistynyt C-vitamiinin muoto, joka auttaa suojaamaan valovaurioiden silminnähtäviltä vaikutuksilta tarjoten samalla rauhoittavia ominaisuuksia. Aktivoi kollageenin muodostumista, kirkastaa ja ehkäisee pigmentoitumista

Rohtosammakonputki
Tehokas antioksidantti, jolla on tervehdyttäviä ominaisuuksia, jotka auttavat häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Rauhoittaa tehokkaasti hiljaista tulehdusta.

Tripeptidi-1 (kupari tripeptidi-1)
Kliinisesti todettu auttavan häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja vähentävän ajan myötä silminnähden ryppyjä

Sieniuute
Luonnon antimikrobi, joka auttaa kirkastamaan ihon yleisilmettä

Harper’s Bazaar:
“Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä antioksudantti on yksi markkinoiden parhaimmista ikääntymisen merkkejä vastaan, tehokas pigmenttiläiskiin, kollageenituotannon stimulointiin, ryppyjen häivyttämiseen ja kuulauden buustaamiseen.”

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille erinomaisesti. Erityisen hyvä myös arpeutuneelle iholle, missä arvet ovat vielä koholla.

Miten käytät?

Annostele pieni määrä tuotetta kämmenelle. Taputtele ja levitä tasaisesti sormenpäillä kasvoille ja kaulalle. Joissakin tapauksissa voi esiintyä väliaikaista ihon punoitusta.

Koostumus

Ohut, vesimäinen, kirkas tai vaalean keltainen neste

Sirpan vinkki

iS Clinicalin C-vitamiini on ehdottomasti meidän C-vitamiineista paras. Tämä on erityisen kirkastava ja suojaa ihoa tehokkaasti ympäristön haitoilta.

INCI: