Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Tri-Active Exfoliant Masque, 120g

Tri-Active Exfoliating Masque -naamiossa yhdistyvät tehokkaat entsyymit, salisyylihappo ja ympäristöystävälliset mikrorakeet, jotka tarjoavat ideaalisen yhdistelmän fyysiseen ja kemialliseen kuorintaan samalla, kun brasilialainen veriappelsiini tarjoaa iholle lisää antioksidanttisuojaa sekä ylellisen tuoksun. Tämä uudistava hoitonaamio auttaa tasoittamaan, kirkastamaan ja pehmentämään dramaattisesti ihoasi.

Ikääntymisen merkkeihin:
Edistää ihon näyttämistä kiinteämmältä
Kuorii:
Luonnolliset entsyymit auttavat irrottamaan kuollutta ihosolukkoa
Tasoittaa:
Tasoittaa ja hioo ihoa

113,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244011163 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Kupari PCA
Auttaa tasapainottamaan talintuotantoa, edistää ihon kiinteyttä ja pienentää ennenaikaisen ikääntymisen silmin nähtäviä vaikutuksia

Papaijan entsyymit
Irrottaa kuollutta ihosolukkoa, kuorii hellästi, mutta tehokkaasti

Salisyylihappo
Tulehduksia vastaan taisteleva BHA-happo kuorii ihoa ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Tasapainottaa talineritystä.

Brasilialainen veriappelsiini
Toimii antioksidanttina ja tarjoaa ylellisen tuoksun

Selluloosa & B-vitamiini -mikrorakeet
Luonnosta peräisin olevat rakeet kuorivat, hoitavat ja korjaavat ihoa

Palkinnot
AskMen.com: Grooming Awards for Best Exfoliating Mask
InStyle: Best Beauty Buys as the Best Mask for Oily Skin
Men’s Journal: Best Summer Skincare Products

Men’s Fitness:
“Ympäristöystävälliset mikrorakeet yhdessä papaijan ja ananaksen entsyymien kanssa tekevät tästä kuorintatuotteesta täydellisen intensiivisen kuorintatuotteen käytettäväksi silloin tällöin.”

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti karhea, kuiva tai samea iho. Erinomainen myös rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle. Hyvä rypyille ja juonteillekin.

Miten käytät?

Käytä Tri-Active Exfoliating Masque -naamiota noin kerran viikossa tai saamiesi ohjeiden mukaan. Kostuta kasvot vedellä ja levitä sen jälkeen ohut, tasainen kerros iholle hieroen hellästi pyörittävin liikkein ja jätä vaikuttamaan. Anna naamion olla iholla maksimissaan 5 minuutin ajan, jotta entsyymit saavat vaikuttaa. Iholla saattaa tuntua hellän lämmittävää tunnetta mikroverenkierron lisääntyessä. Huuhtele viileällä vedellä ja painele kuivaksi pyyhkeellä.

Koostumus

Vaalean vihreä, keskitäyteläinen rakeinen voide

Sirpan vinkki

Jos tiedät minut pidemmältä ajalta, tiedät että en ikinä suosittele rakeisia kuorintoja. Tämän kohdalla teen kuitenkin poikkeuksen, koska kuorivat rakeet ovat erittäin pehmeitä ja sulavat iholle. Erinomainen rasvoittuvan tai keskipaksun-paksuhkon ihon kuorinta. Tämä tuote tuli meille myös hoitolaan ultraääni-ihonpuhdistuksen esikäsittely tuotteeksi klassisten kasvohoitojen puolelle. Erittäin miellyttävä tuote.

INCI:

INCI

Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cellulose, Hydroxypropylcellulose, Panthenyl Triacetate, Salicylic Acid, Copper PCA, Polyglyceryl-10 Behenate/Eicosadioate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Papain, Bromelain, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil.