Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

iS Clinical – Youth Complex, 30g

Youth Complex on ensimmäinen kosmeseuttinen tuotekoostumus, joka tarjoaa välittömiä, keskipitkän aikavälin ja pitkän aikavälin silminnähtäviä parannuksia ikääntyvän ihon hoidossa. Tämä mullistava koostumus on ainutlaatuinen seos tehokkaita antioksidantteja, innovatiivisia luonnollisia kosteuttajia sekä iS Clinicalin omaa biokompleksia, jotka kohdentavat tehonsa ikääntymisilmiötä kohti kliinisellä tarkkuudella. Youth Complex tarjoaa nopeata, välitöntä kosteutusta kohottaen silminnähtävästi ryppyjä ja juonteita, edistää kontrolloitua kuorintaa ja on kliinisesti todettu tukevan terveen ihon perustaa.

Tasoittaa ihon sävyä
Merkittävää parannusta ihon yleissävyssä 4 viikon käytön jälkeen*
*Kliinisen tutkimuksen toteutti BioScreen Testing Inc.

Taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan
Tukee terveen ihon perustaa*
*Kliinisen tutkimuksen toteutti BioScreen Testing Inc.

Kiinteyttää
Silminnähden tasaisempi ja kiinteämpi iho 14 päivän jälkeen*
*Kliinisen tutkimuksen toteutti BioScreen Testing Inc.

189,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 817244010630 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Tri-peptidi-1 (Kupari Tri-peptidi-1)
Kliinisesti todettu bioidenttinen kasvutekijä häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja silottamaan silminnähden ryppyjä ajan myötä. Aktivoi erittäin tehokkaasti kollageenin muodostumista sekä nopeuttaa ihon korjaantumista.

Hyaluronihappo ja Hyaluronic Acid microspheres
Kosteuttaa ja täyteläistää ihoa uskomattomalla teholla. Mikrokapseloidut puhtaat hyaluronihappo molekyylit ovat ristikkäislinkitetty ja kuivattu. Iholla toimiessaan täyteläistää ja silottaa ihoa välittömästi.

Valkopaju-uute
Kasvipohjainen BHA-happo, joka kuorii ihoa ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Tasapainottaa talineritystä.

Hedelmähapposeos
Luonnolliset hedelmä- ja sokerihapot edistävät ihon kuorintaa, tasoittavat ihoa sekä silottavat ryppyjä ja juonteita edistäen muiden ainesosien imeytymistä.

Rohtosammakonputki
Tehokas Antioksidantti, jolla on ihoa tervehdyttäviä ominaisuuksia ja joka auttaa estämään ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Antaa suojaa hiljaiselta tulehdukselta ja korjaa ihoa tehokkaasti.

Soijan isoflavonoidit
Tehokas antioksidantti, joka kiinteuttää ja tasoittaa rypyistä ja juonteista johtuvia epätasaisuuksia sekä ehkäisee glykaatiota, eli kollageenin hajoamista.

Palkinnot

  • Day Spa: Professional Choice Awards for Antiaging

Hollywood Life:
“Tämän ryppyjä vastaan taistelevan koostumuksen ytimessä on ainutlaatuinen seos korkeatehoisia antioksidantteja, kasvutekijöitä ja luonnollisia kosteuttajia, jotka optimoivat solutason uudistumista.”

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Erityinen ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja hoitoon. Todella hyvä myös hyvin ohuelle paperimaiselle iholle sekä karhealle iholle.

Miten käytät?

1 Pumppaus seerumin päälle levitetään kasvoille ja kaulalle.

Koostumus

kirkas geeli

Sirpan vinkki

Muutamat tuotteet tehoillaan antaa minulle kylmiä väreitä ja tämä on yksi niistä. Erittäin loistava emulsio aikuiselle iholle. iS Clinicalin tuotteet testataan kliinisesti ja tämä on erityisen vakuuttava tuote.

INCI:

INCI

Glyceryl Dilaurate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Ormenis Multicaulis Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Pantothenic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Soy Isoflavones, Hexylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Asiaticoside, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Carbomer, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, PVP, Panthenol, Triethanolamine, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol.