Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Kampanja! Swissline Cell Shock – Magic Eye Mask, 20ml

Ale!

Monivaikutteinen, taianomainen silmänympärysnaamio tarjoaa silmänympärysiholle välittömiä maagisia hoitovaikutuksia.
Täydellinen naamio väsyneille, kiireisille ja unen puutteesta kärsiville, sillä naamio kohdistaa vaikutuksensa suoraan juonteisiin, turvotukseen ja tummiin silmänalusiin. Magic Eye Mask kirkastaa ja kiinteyttää silmänympärysihon nopeasti ja tehokkaasti. Ihanteellinen naamio käytettäväksi myös ”meikittömänä” meikkinä, peitevoiteena silmänalusille, jolloin naamio samalla hoitaa ihoa koko päivän.

HUOM! Tarjoushintainen Magic Eye Mask myydään ilman kuorikkoa. INCI-tiedot löytyvät sivun alalaidasta. Rajoitettu erä.

80,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012038 Osastot: , , , , , ,
Ale!

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Entsyymi-Probiootti yhdiste
Kurpitsan entsyymit ja pro-bioottien ”hyvät” bakteerit stimuloivat ihon uusiutumista ja kuoriutumista tehden ihon pinnasta kirkkaan ja tasaisen.

Hyaluronihappo
Luonnossa esiintyvä polysakkaridi, joka toimii ”molekyylisienenä”, joka sitoo kosteuden itseensä 1000 kertaisesti, jättäen iholle täyteläisen hoitotuloksen. Lisää ihon jäntevyyttä ja joustavuutta.

Niacinamide 5%
Ihoa palauttava superainesosa -B3 -vitamiini – tarjoaa monia etuja ikääntyvälle iholle. Kirkastaa näkyvästi epätasaista ihon sävyä, silottaa hienoja juonteita ja poistaa väsymyksen iholta. Niasiiniamidi on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista kirkastajista. Vahvistaa ihon puolustusmekanismeja lisäämällä ihon vastustuskykyä.

Oligo-Mineral Complex
Yhdiste on suunniteltu erityisesti huolehtimaan väsyneen ja stressaantuneen ihon ravinteiden saannista. Yhdiste stimuloi solujen aineenvaihduntaa, solunsisäisen ATP:n synteesiä ja solujen kasvua sinkin, magnesiumin ja mangaanin yhteisvaikutusten ansiosta.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille ja vaikka on anti-age vaikutteinen, kaikenikäiset voivat käyttää. Kun ongelmana on väsymys, tummuus, juonteet ja rypyt sekä turvotus silmien ympärillä.

Miten käytät?

3 käyttötapaa:
1. Uudistavana naamiona: Levitä ohut kerros puhtaalle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa yön yli. Poista tarvittaessa imeytymätön naamio aamulla viileällä vedellä.
2. Väsymystä poistavana naamiona :Levitä ohut kerros aina tarvittaessa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Poista kostealla, viileällä vanulapulla.
3. Älykkäänä peitevoiteena: Silmänympärysihon nopeaan kirkastamiseen, levitä äärimmäisen pieni määrä silmänalusille sormenpäillä kevyesti taputellen peitevoiteen tavoin, silmänympärysvoiteen imeydyttyä. Älä poista.

Koostumus

kevyt, voidemainen, öljytön

Sirpan vinkki

Voi aamujeni ihanuutta! Kolmesta käyttötavasta itselleni mieluisin, helpoin ja ehdottomasti hyödyllisin on 2. vaihtoehto. Aamulla heti herättyä naamio silmien alle, kahvit kiehumaan, lapsien aamutoimet, kahvikuppi käteen ja hetki heräämistä. Ja siitä päivä alkaa.