Makea Hard -sokerointipaketti 1300 g

Makean Hard -sokerointipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen kotisokerointiin.

Hard -sokerimassa on jäykin ja vahvin kolmesta Makean sokerimassasta. Hard-sokeri on tarkoitettu vahvoille karvoille ja ergonomisesti haastaviin alueisiin, kuten intiimialueille, kasvoihin ja kainaloihin.

Hard -sokerointipaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Sokeri Hard 1300 g
  • Puhdistusaine 200 ml
  • Ruusuvesi 200 ml
  • Talkki 100 g

89,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4715517155179-2 Osasto:

Sokerointi on helppo tapa poistaa karvat kotona. Sokeroinnin jälkeen iho on sileä 3-6 viikkoa ilman piikikästä sänkeä. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille ja on luonnollinen, sekä iholle hellävarainen tapa poistaa karvat pitkäksi aikaa.

Kotona sokerointi on edullista ja tällä tuotteella sokeroit esimerkiksi kainalot yli 40 kertaa tai bikini-alueen 26 kertaa.

Hard-sokerilla on helppo poistaa karvat seuraavilta alueilta:

  • kasvot ja kainalot
  • intiimialue

Hard -sokerointipaketti sisältää seuraavat tuotteet:

Sokeri Hard 1300 g
Ainesosat: Fruktoosi, glukoosi, vesi.
Tuote on vegaani, hajusteeton, väriaineeton, gm-vapaa, gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Puhdistusaine 200 ml
Monipuolinen puhdistusaine puhdistamaan ja valmistelemaan ihon ennen ja jälkeen sokeroinnin. Puhditusaine pehmittää, kosteuttaa, suojaa, vahvistaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti sekä tekee sokeroinnista miellyttävämmän tuntuisen.
Käyttö: suihkuta puhdistusainetta vanulapulle tai baby wipesiin ja pyyhi sokeroitava alue ennen ja jälkeen sokeroinnin.

Ruusuvesi 200 ml
Ruusuvesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sokeroinnin jälkeen estäen ihon erilaiset ärsyyntymiset. Sokerointien välissä säännöllinen ruusuveden käyttö estää ihon tukkeutumista ja ärsyyntymistä sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Ruusuveden antiseptinen, tasapainottava ja uudistava vaikutus auttaa moneen iho ongelmaan.
Käyttö: Sokeroinnin jälkeen suihkuta joko suoraan iholle tai vanulappuun ja pyyhi iho. Kasvoille käytä kasvoveden tapaan ihon puhdistuksen jälkeen tai pitkin päivää hyödynnä ruusuveden antiseptinen ja kosteuttava vaikutus suihkuttamalla suoraan iholle. Voit suihkuttaa myös meikin päälle. Alueille, joihin tulee helposti ihon ärsyyntymistä, käytä aamuin ja illoin.

Talkki 100 g
Talkki kuivattaa ihon pinnan ennen sokerointia ja sokeroinnin aikana. Sokeroidessa iho helposti hieman hikoaa ja kostuu, talkki sitoo kosteuden ja sokerointi onnistuu helposti. Makea -talkki on raskaassa muodossa, joten talkki ei jää ilmaan leijailemaan vaan laskeutuu nopeasti. Pieni määrä levittyy helposti isolle ihoalueelle.
Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä ohut kerros talkkia sokeroitavalle alueelle. Lisää tarvittaessa, kuten hikoillessa.

Katso myös opetusvideot sokerointiin täältä!

Suosituimmat tuotteet juuri nyt