Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – Crystal Retinal 6™, 30 ml

Ale!

Stabiili retinal-seerumi yökäyttöön.

Crystal Retinal 6– Vahva ja stabiili retinal-seerumi

Täydellinen heille, jotka ovat aiemmin käyttäneet Crystal Retinal 3  ja haluavat päivittää tehokkaampaan A-vitamiiniseerumiin. 0,06 % kapseloitu retinaldehyde.

Palauta ihosi nuorekkuus Crystal Retinal™ -seerumiemulsion avulla. Medik8:n viimeisin A-vitamiini-innovaatio. Crystal Retinalia on saatavana viidessä vahvuudessa (kaikkein vahvin Crystal Retinal 20, on saatavilla vain Medik8 klinikoilta ja -kauneushoitoloista, tottuneille CSA-käyttäjille). Kristallistabiloitu, tehokas A-vitamiinijohdannainen uudistaa ihoasi ennennäkemättömän tehokkaasti.

Retinaldehyde toimii jopa 11 kertaa nopeammin kuin perinteinen retinoli. Uraauurtava, iltaisin käytettävä seerumiemulsio silminnähden kiinteyttää ihoa. Se sisältää hyaluronihappoa, glyseriiniä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa kokonaisvaltaisesti tehden ihosta kimmoisan ja nuorekkaamman. Lisäksi se auttaa vähentämään epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja ja pitämään ihon virheettömänä ja tasapainoisena. Jo 4 viikon käytön jälkeen iho on huomattavasti nuorekkaampi, kiinteämpi ja säteilevä.

Ale-hintainen tuote myydään ilman kuorikkoa.

Original price was: 86,00 €.Current price is: 73,00 €.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625024536 Osastot: , , , , ,
Ale!

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Kapseloitu retinaldehyde 0,06 %
Vaikuttaa todistetusti 11 x nopeammin kuin retinoli, retinaldehyde on uusi, vallankumouksellinen A-vitamiinimuoto, joka vähentää tehokkaasti juonteita ja ryppyjä, pigmentaatiota ja epätasaista rakennetta ihossa.

Lääketieteellisesti käytetty A-vitamiini, tunnetaan myös nimellä retinoiinihappo, on erittäin tehokas ihoa nuorentavassa anti-agening ihonhoidossa. Se pystyy käynnistämään solujen uudistumisen ja kollageenin tuotannon ja vähentämään kaikkia ikääntymisen merkkejä iholla. Retinoiinihappoa on saatavana vain reseptillä, mutta A-vitamiinia on myös retinolimuodossa ihonhoitotuotteissa.

Retinolilla on samanlaiset vaikutukset kuin retinoiinihapolla, mutta hyödyntääkseen sitä, ihon täytyy muuntaa retinoli ensin retinaldehydeksi ja sitten vielä retinoiinihapoksi voidakseen hyödyntää A-vitamiinin. Crystal Retinal sisältää retinaldehydea ja sen täytyy muuntua vain kerran, ennen kuin iho voi hyödyntää sitä.

Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saavuttaa retinoiinihappoon verrattavat tulokset, jopa 11 kertaa nopeammin kuin perinteisellä retinolilla. Tämä uuden sukupolven aktiiviaine, retinaldehyde kapseloidaan kristallikuoren sisään, jonka ihon luonnolliset entsyymit sulattavat. Kristallikapselointi takaa tuotteen stabiilisuuden ja maksimaalisen imeytyvyyden vapauttaen A-vitamiinia vähitellen ihon käyttöön yön aikana. Yhdistettynä kosteuttavaan hyaluronihappoon ja ihoa rauhoittavaan E-vitamiiniin Crystal Retinal häivyttää rypyt ja juonteet tehden ihosta silminnähden nuorekkaamman näköisen. Retinaldehyde omaa myös tehokkaat antibakteeriset ominaisuudet ja vähentää aknea aiheuttavia bakteereja, tehden ihosta terveemmän ja tasaisemman.

Hyaluronihappo
Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, raviten ihoa ja ylläpitäen sen joustavuutta.

E-vitamiini
Öljyliukoinen antiosidantti, E-vitamiini eliminoi vapaita radikaaleja samalla parantaen A-vitamiinin stabiilisuutta mahdollistaen sen optimaalisen suorituskyvyn.

Glyseriini
Luonnollinen humektantti, glyseriini vetää vettä ihoon ylläpitäen ihon kosteutta ja miellyttävää tunnetta iholla.

  • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  • PARABEENITON
  • EI FTALAATTEJA
  • VEGAANINEN
  • ALKOHOLITON
  • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille. Aloita Crystal Retinal 6 käyttö, mikäli haluat tehokkaamman A-vitamiinin Crystal Retinal 3:n jälkeen.

Miten käytät?

Puhdistuksen jälkeen iltaisin, hiero pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Retinalin käyttö tulisi aloittaa portaittain:
Kahden ensimmäisen viikon aikana käytä 2 iltana viikossa
Joka toinen ilta seuraavan kahden viikon ajan.
Jonka jälkeen voit jatkaa tuotteen käyttöä joka ilta

Koostumus

Emulsio seerumi