Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – Oxy-R Peptides, 2×10 ml

Kirkastava peptidiseerumi sisältää korkean pitoisuuden oxyresevatrolia.

Medik8:n kohdennettu ratkaisu hyperpigmentaatioon. Sisältää erittäin korkean pitoisuuden oxyresveratrolia patentoidussa stabilointijärjestelmässä, joka on saatavilla vain Medik8:lla. Kosteuttava tuotekoostumus sopii kaikille ihotyypeille ja sävyille, myös herkälle iholle. Suunniteltu vaalentamaan näkyviä maksaläiskiä, hyperpigmentaatiota, epätasaisia ihonsävyä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. 4 viikon käytön jälkeen tummat alueet olivat huomattavasti vaalentuneet.

88,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625025144 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

1 % Oxyresveratroli
Patentoitu aktiiviaine, jota luonnossa esiintyy Mulperissa. Se on yksi kaikkein tehokkaimmista saatavilla olevista ihoa kirkastavista aktiiviaineista. Auttaa ehkäisemään tyrosinaasin toimintaa, kirkastaen epätasaista ja sameaa ihonsävyä.

Tetrapeptide-30
Kirkastava peptidi, joka vähentää tyrosinaasin aktiivisuutta ja estää melaniinin liikatuotantoa.

Acetyl Glycyl Beta-Alanine
Kirkastava peptidi, joka auttaa estämään melaniinin siirtymistä ihosoluihin, vähentäen pigmenttikasautumia.

Hyaluronihappo
Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, raviten ihoa ja ylläpitäen sen joustavuutta.

 • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
 • EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
 • PARABEENITON
 • EI FTALAATTEJA
 • VEGAANINEN
 • ALKOHOLITON
 • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Jos ongelmanasi on pigmentoitunut, epätasainen tai samea ihonväri

Miten käytät?

 1. Ennen ensimmäistä käyttöä, paina pullon korkkiosaa napakasti, kunnes se painuu alas ja kuulet ”clik” äänen, ravista pulloa 30 sek ajan aktivoidaksesi tuotteen.
 2. Vaihda korkin tilalle pakkauksessa oleva pipettikorkki ja lajittele pullon aiempi korkki muovinkierrätykseen.
 3. Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle 6 tippaa Oxy-R Peptides seerumia. Vältä silmänympärysihoa.
 4. Anna seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levittämistä. Oxyresveratrol on luonnollisesti ruskea, kun se on aktiivinen vedessä – joten kun pakkaus on ”clik-aktivoitu” ja Oxy-R on sekoitettu vesipohjaiseen liuokseen, seerumi muuttuu väriltään tummanruskeaksi. Oxy-R Peptides on 2×10 ml pakkauksessa. Jokainen pakkaus pysyy tehokkaana 6 viikkoa avaamisesta.Aktivoi toinen pakkaus vasta käytettyäsi ensimmäisen pakkauksen loppuun.

Koostumus

Vesimäinen seerumi

Sirpan vinkki

Tämä on yksi parhaimmista ja tehokkaimmista tuotteista pigmenttimuutosten hoitoon.

INCI:

INCI

Aqua (Water), Butylene Glycol, Artocarpus Lakoocha Wood Extract, Gluconolactone, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Calcium Gluconate, Sodium Metabisulfite, Tetrapeptide-30, Hydroxyresveratrol.
* Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta