Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – Press & Glow, 200 ml

Koe seuraavan sukupolven kuorivien polyhydroksihappojen (PHA) teho Press&Glow -tuotteessa; kosteuttavassa kasvovedessä, joka kuorii ja tasoittaa ihon pintaa antaen näkyvää päivittäistä hehkua.

PHA-hapon, glukonolaktonin, kosteutta sitova vaikutus tekee ihosta joustavan ja kosteutetun, samalla tehden ihon kuorimisesta vaivatonta. Kuivattamaton, ei kirvelevä ja tahmaamaton koostumus tekee happopitoisesta kasvovedestä tehokkaan ja miellyttävän käyttää. Press&Glow -kasvovedessä yhdistyy tehokkuus ja hellävaraisuus. Se jättää ihon pehmeäksi sileäksi ja tasaisesti kosteutetuksi antaen ympärivuotista hehkua. Tehostava ainesosa kaktusviikunauute edistää solujen uusiutumisprosessia. Press&Glow toimii sopusoinnussa A-vitamiinin kanssa edistäen päivittäistä hehkua, herkistämättä ihoa. Hehkuvan ihon saavuttaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa.

40,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 818625022402 Osastot: , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

5.5% Glukonolaktoni
tehokas, vesiliukoinen PHA-happo glukonolaktoni muuntautuu glukonihapoksi, joka hellävaraisesti kuorii ja kosteuttaa ihoa tehden ihon pinnasta näkyvästi tasaisemman.

Kaktusviikunauute
Luonnollinen entsyymiaktivaattori lisää ihon luonnollista kuoriutumisprosessia ja sitä myötä solujen uusiutumista. Tämä auttaa puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa sekä tasoittamaan juonteita ja ryppyjä.

Aloe vera
Ihanteellinen rauhoittamaan ihon ärsytystä ja parantamaan kosteudensitomiskykyä sekä ehkäisemään vapaiden radikaalien vaurioita.

Acai-uute
Rauhoittaa tulehdusta samalla kun suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaurioilta.

  • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  • EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  • PARABEENITON
  • EI FTALAATTEJA
  • VEGAANINEN
  • ALKOHOLITON
  • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Sinulle, joka haluat hehkua ihollesi.

Miten käytät?

Käännä pumpun yläosaa vastapäivään, kunnes se napsahtaa aktivoituakseen. Aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen, laita kertakäyttöinen vanulappu pumpun päälle ja paina 3–4 kertaa. Pyyhi vanulla kasvot ja kaula kauttaaltaan, välttäen silmänympärysihoa. Käännä pumpun yläosaa myötäpäivään, kunnes se napsahtaa, välttääksesi tuotteen vuotamisen.

Tee aina herkkyystesti ennen käyttöönottoa.

Koostumus

Vesimäinen neste

Sirpan vinkki

Sopii jokaisen iholle ja kun aikaa kuluu hetki, huomaat ihosi hehkuvan kirkkaana. Herkkäihoiset helposti ajattelee ettei ihoa voi kuoria. Ihoa kuitenkin pitää kuoria, jotta muiden tuotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään ihoon paremmin. PHA-hapot vahvistavat myös ihon vastustuskykyä, joten tämä kuorinta on erinomainen myös herkälle iholle.

INCI:

INCI

Aqua (Water), Gluconolactone, Glycerin, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
* Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.