Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Medik8 – Refresh Balancing Toner, 150 ml

Syväkosteuttava ja hoitava kasvovesi tasapainottaa ihoa.

Virkistävä ja rauhoittava kasvovesi, jolla on viisi vaikutusta: pH:ta tasapainottava, huokosia supistava, kosteuttava, antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä. Kaikille ihotyypeille, erinomainen pintakuivalle sekaiholle ja nuoren ihon hoitoon.

24,00 

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Allantoiini
Tukee ihon luonnollista suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tehden siitä kimmoisan ja terveen tuntuisen.

Taikapähkinä
Luonnollisesti supistava ainesosa, taikapähkinä, napakoittaa ja kiinteyttää ihoa; jättäen iholle kohottavan ja pehmeän tunteen.

Niasiiniamidi
B3-vitamiinina tunnettu rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä ainesosa vähentää punoitusta ja ärsytystä nopeasti.

Aloe Vera
Luonnollinen tulehduksia ehkäisevä ainesosa, jota on sukupolvien ajan käytetty rauhoittamaan ja parantamaan ihoa, jättäen sen rauhalliseksi ja suojatuksi.

Prebiootit
Prebiootit ylläpitävät ihon tasapainoa tukemalla ihon hyviä bakteereita ja rajoittamalla huonoja, edistäen tervettä ja tasapainoista ihoa.

  • EI KEINOTEKOISTA TUOKSUJA
  • EI SYNTEETTISIÄ VÄREJÄ
  • PARABEENITON
  • EI FTALAATTEJA
  • VEGAANINEN
  • ALKOHOLITON
  • EI ELÄINKOKEITA

Sopisiko sinulle?

Jos ongelmana on ärtynyt, punoittava tai epäpuhdas iho. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen pintakuivalle sekaiholle.

Miten käytät?

Aamuin illoin levitä pieni määrä kasvovettä kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Koostumus

Vesimäinen neste

Sirpan vinkki

Tämä on erin omainen juuri sille sekaiholle, mikä kuitenkin kiristelee. Erinomainen myös teinin ja nuoren aikuisen ihonhoidollosiin ongelmiin.

INCI:

INCI

Aqua (Water), Niacinamide, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Phenoxyethanol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Water, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Beta-Glucan, Caprylyl Glycol.
*Pyrimme parhaamme mukaan pitämään tämän aineosaluettelon ajan tasalla. Tuotteissa saattaa kuitenkin ajoittain tapahtua päivityksiä, joten varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.