Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ 1.5 % Hyaluronic Acid + NMF + ATP, 20 ml

Täyteläistävää, kosteuttavaa energiaa jokaiselle iholle!

100 % Vegaani boosteri kosteuttaa syvätehoisesti täyteläistäen ihoa. Täyteläistää välittömästi kosteuslisän avulla tasoittaen juonteita ja ryppyjä. ATP tehostaa muiden käyttämäsi hoitotuotteiden aktiiviaineiden vaikutusta.

100,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011994 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Hyaluronihappo 1,5 %
Koostumuksessa hyödynnetään eri monimolekyylipainoisia hyaluronihappoja, mukaan lukien Hyalusphere® * – patentoitu, vektoroitu ja kapseloitu HA-muoto. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta korkeampien ja matalampien molekyylipainojen tunkeutuminen ihoon on mahdollista, toisin kuin korkeamman molekyylipainon perinteiset käyttötavat, jotka jäävät vain ihon pinnalle.
Eri molekyylipainoiset, monikerroksiset HA-molekyylit vapautuvat iholla asteittain, syvätehoisesti uudistaen ja täyteläistäen ihon sekä lisäten ihon syvempien kerrosten HA-pitoisuutta. Tämä johtaa näkyvään ihon täyteläistymiseen ja kiinteytymiseen käytön jatkuessa.

*Hyalusphere® on rekisteröity yritykselle Givaudan France SAS

NMF
NMF on ihon luonnollinen kosteustekijä, joka pitää ihon pinnan suojattuna ja hyvin kosteutettuna; se koostuu erilaisista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramidista, fosfolipideistä, natrium-PCA: sta sekä monista muista yhdisteistä.

ATP
Keskeinen solujen välinen energiansiirtomolekyyli – ATP (adenosiinitrifosfaatti) tunnetaan myös solun “polttoaineena”, jolla on ratkaiseva rooli solun energian ja elinvoiman lähteenä.

Sopisiko sinulle?

Kun huolenasi on kuivuus, pintakuivuus, kosteusköyhyys, kuivuudesta johtuvat juonteet ja rypyt, ensimmäiset ikääntymisen merkit

Miten käytät?

Puhdistetuille kasvoille 2-3 tippaa aamuin ja/tai illoin valitsemasi seerumin tai voiteen joukkoon.  Paras lopputulos Recovery Serumiin sekoitettuna. Voit sekoittaa myös valitsemaasi meikkivoiteeseen, CC-voiteeseen tai muuhun meikinpohjustustuotteeseen antamaan lisäkosteutusta.

Koostumus

Valkoinen, silkkinen, nopeasti imeytyvä, ohut, seerumimainen

Sirpan vinkki

Äärimäisen hyvä kuivalle, ryppyiselle iholle. Lisäksi ihon tulee ensin olla täydellisesti kosteutettu, ennen kuin se pystyy hyödyntämään muita aktiiviaineita, joten tämä on täydellinen lisä minkä tahansa anti-age tuotteen joukkoon. Vektoroitu kuljetusmenetelmä varmistaa, että hyaluronihappo kosteuttaa ihoa useassa eri kerroksessa. Itselleni usein kosteuttavat tuotteet jäävät kaiken muun jalkoihin, mutta tämä oli yksi ensimmäisistä Swissline tuotteista, jota kokeilin ja rakastuin heti. Tästä syystä jäi myös omaan käyttöön!

INCI:

INCI

AGE INTELLIGENCE SOURCE BOOSTER
Water/Eau, Glycerin, C14-22 Alcohols, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Cellulose, Disodium Adenosine Triphosphate, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sucrose Palmitate, C12-20 Alkyl, Glucoside, Cetyl Alcohol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-10 Laurate, Disodium EDTA, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Benzyl, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase