Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Evenness Booster Alpha-Arbutin 2 %, 20 ml

Ihon värin tasaaja ja kirkastaja!

100 % Vegaani boosteri vaalentaa ihon olemassa olevia pigmenttimuutoksia tehokkaasti voimakkaalla 2 % konsentraatiolla, yleisesti käytetään 1 % vahvuutta kosmeettisissa tuotteissa. Pigmenttimuutokset on yleisesti yksi hankalimmista iho-ongelmista ja tämä boosteri vaalentaa muutoksia ja ikälaikkuja Alpha-Arbutinilla, joka on tehokkaampi versio klassisesta arbutinista.

86,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011987 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Alpha-Arbutin
Arbutiini on glykosidifyto-kemiallinen uute, joka saadaan karhunmarjoista, monien muiden sitä sisältävien lääkekasvien joukossa. Paikallisesti käytettynä se estää voimakkaasti tyrosinaasia ja estää siten melaniinin muodostumisen. Alfa-arbutiini on monimutkaisempi muokattu arbutiinin muoto, joka saadaan sitomalla glykosidi yhteen hydroksyylimolekyyliin (= happi+vety) kanssa, jolloin se saadaan imeytymään nopeammin ihoon. Nopea imeytyminen on avain syvätehoiseen hoitotulokseen, ennen kuin arbutiini ehtii hajota ihon omien entsyymien vaikutuksesta ja menettää voimansa.

Sopisiko sinulle?

Kun ongelmana on hyperpigmentoituminen, ikälaikut ja epätasainen ihonväri

Miten käytät?

Sekoita 2-3 tippaa seerumin tai voiteen sekaan aamuin ja/tai illoin. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä yhdessä Recovery Serumin kanssa. Annosta voit lisätä tarvittaessa. Suojataksesi ihosi ja tässä boosterissä käytetty Alpha-Arbutin muista käyttää UV-suojaa päivisin.

Koostumus

Kevyt, geelimäinen, seerumimainen

Sirpan vinkki

Erittäin tehokas pigmenttimuutoksille!

INCI:

INCI

AGE INTELLIGENCE EVENNESS BOOSTER (2% Alpha-Arbutin)
Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Alpha-Arbutin, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.