Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Make Peace Hand Balm, 50ml

Hoitavin ja hyväilevin käsivoide, mitä olet ikinä kokeillut!
Käsivoiteen Geeli-balm-koostumus toimii kuin toinen iho. Fysikaalisen suojan antava, ihon kuntoa korjaava balm suojaa ärtynyttä ja rikkoutunutta käsienihoa koko päivän ja yön aikana voit käyttää sitä korjaavana, iholle jätettävänä käsinaamiona.
Allergiavapaa tuoksu.

52,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012083 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Second Skin Balm
Ainutlaatuisessa aineosassa yhdistyvät farmaseuttinen, lääketeollisuuden käyttämä korkealaatuinen puhdistettu glyseriini – GLYCERINE 1.26 (99,5% siedettävyys testattu jopa atooppisella iholla) – sekä luomulaatuinen Aloe Vera geelikonsentraatti. Tällä puhtausasteella glyseriini toimii ihoa täydentävänä ja palauttavana aineosana – Luomulaatuinen, Aloe Vera- geelistä saatu konsentraatti tuo iholle viileää raikkautta ja välitöntä rauhoittavaa vaikutusta samalla kun se ehkäisee ihon kuivumista ja edistää kuivan ihon palautumista rasituksista.

Madecassoside®
Ultra-potentiaalinen aktiiviaine, joka saadaan Centella Asiatica kasvista, joka tunnetaan myös nimellä “Tiikeriruoho”. Madecassoside® on puhdistettu, eristetty tisle, joka rauhoittaa stressin aiheuttamia iho-oireita ja tasapainottaa ja palauttaa ihon nopeasti ja tehokkaasti.

Echinacea Extract (Farmaseuttisen tason uute)
Farmaseuttinen tinktuura, joka valmistetaan yksinomaan käyttämällä Echinaceaa ja alkoholia. Se vastaa täsmälleen samaa tinktuuraa, jota käytetään nieltynä, oraalisesti. Echinacea Purpurea tunnetaan sen miedosta antiseptisesta vaikutuksestaan ja vastustuskykyä vahvistavista ominaisuuksistaan sekä erityisesti viruksia ja flunssantyyppisiä oireita torjuvista vaikutuksistaan. Paikallisesti käytettynä kosmeettisesti se torjuu ihoinfektioita ja toimii
tulehduksen vastaisena aineosana. Sitä käytetään hyönteisten pistojen ja puremien hoitoon, sekä liiallisen auringolle altistumisen jälkihoitona.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille.

Miten käytät?

Levitä balmia käsien iholle pitkin päivää, aina tarvittaessa. Erityisesti käsein pesun jälkeen tai voimakkaiden pesuaineiden kontaktin jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hiero balm käsiin yön ajaksi naamiona- ymmärrät aamulla miksi! Kun käytät balmia yön yli, muista hieroa sitä myös kynsinauhoille ja kynsille.

Koostumus

kevyt geeli-voide

Sirpan vinkki

Ainut käsivoide mitä tulet enää koskaan tarvitsemaan.

INCI:

INCI

MAKE-PEACE HAND BALM
Water/Eau, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Gluconolactone, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Madecassoside, Panthenol, Echinacea Purpurea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopherol, Calcium Gluconate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Cyclopentasiloxane, Sodium Benzoate, Fragrance, Sodium Hydroxide, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PEG-8, Alcohol, Propylene Glycol.