Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Peace Booster 5 % Niacinamide + 2% Tranexamic Acid, 20 ml

Lempeä ärtyneen ihon rauhoittaja!

100 % Vegaani boosteri rauhoittaa ärtynyttä ihoa. B3 vitamiini vahvistaa ihon omaa suojamuuria ja hillitsee tulehduksia. Erinomainen ruusufinnin, couperosaihon ja muiden iho ärsytysten hoitoon. Sopii myös rasvoittuvan ihon sekä akne lääkityksestä johtuvien sivuvaikutusten hoitoon ja samalla ihon värin tasaisemiseen. Vähentää ihon punoitusta ja nopeuttaa ihon korjaantumista ja paranemista.

95,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012076 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Niasiiniamidi eli B3 vitamiini 5 %
B3-vitamiini on ihonhoidon supervitamiini. Se vahvistaa ihon puolustusmekanismeja lisäämällä ihon vastustuskykyä. Lisäksi se auttaa vaalentamaan ja tasoittamaan ihon sävyä ehkäisemällä melanosomien siirtymistä melanosyyteistä keratinosyytteihin. Parantaa merkittävästi ihon tulehduksellisia aknevaurioita, kuten papuloita ja märkärakkuloita.

Traneksamiinihappo 2 %
Traneksaamihappo on farmaseuttinen lääkeaine, jota käytetään enimmäkseen hemostaattisena aineena veren vuodon pysäyttämiseksi erilaisissa lääketieteellisissä toimenpiteissä.
Viime aikoina sitä on käytetty ihonhoitotuotteissa ja eri terapioissa tulehduksen jälkeisten tilojen hoitoon,  hyperpigmentaation, tummien laikkujen, aknen ja herkän ihon hoitoihin sekä laserhoitojen jälkihoitona

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle sekä stressistä ärtyvälle iholle. Erinomainen myös erilaisten kemiallisten kuorintojen ja plastiikkakirurgisten toimenpiteiden ja täyttöainehoitojen jälkeen. Täydellinen myös acne sekä ruusufinni ihon rauhoittamiseen.

Miten käytät?

Sekoita 2-3 tippa käyttämääsi hoitovoiteeseen tai seerumiin aamuin ja/tai illoin. Parhaan hoito tuloksen saat sekoittamalla Recovery Seerumiin. Voit tarvittaessa lisätä annostusta. Erityisen ongelmallisille alueille voit käyttää boosteria suoraan ennen muita hoito tuotteita tarvittaessa paikallisesti.

Koostumus

kevyt, geelimäinen, seerumimainen

Sirpan vinkki

Tämä on meidän myydyin boosteri ja tuote ylipäätään. Kaikki ihon ärsytystilat, kaiken ikäiset asiakkaat saavat avun. Äärimmäisen hyvä ihon rauhoittaja.

INCI:

INCI

PEACE BOOSTER
Water/Eau, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Tranexamic Acid, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.