Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Perfection Booster 10 % Lactic Acid 20 ml

Huokosia supistava, epäpuhtauksia poistava ja juonteita silottava ihon uudistaja!

100 % Vegaaninen boosteri korjaa ja uudistaa ihon rakennetta poistaen tehokkaasti epäpuhtauksia ja supistaen ihohuokosia. Tasoittaa hienoja juonteita ja korjaa valovanhenemisesta johtuvia vaurioita iholla. Tehokas, mutta hellävarainen kuorinta iholle. Täydellinen pintakuivalle iholle, joka kuitenkin öljyyntyy.

86,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011970 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Maitohappo 10 %, pH 3,7
Kaikista AHA-muodoista maitohappo on ainoa ihossakin luonnollisesti esiintyvä happo ja siksi se on myös hapoista parhaiten siedetyin.  Se suojaa ihon luonnollista pH:ta ulkoisilta emäksisiltä tekijöiltä. Maitohappo on erinomainen ihon kuorinta-aine, kun sitä käytetään vähintään 1%:n konsentraatiossa ja siihen yhdistyy riittävän alhainen pH. Maitohappo hajottaa ja liuottaa kuolleet ihosolut herkistämättä ihoa. Maitohapon vaikutuksesta iho uusiutuu huomattavasti nopeammin, näyttää raikkaalta ja terveeltä sekä kauniin sileältä.
Tässä koostumuksessa maitohappo saadaan ohran ja maissin käymisprosessin tuloksena.

Sopisiko sinulle?

Kun huolenasi on ihon pinnan epätasaisuus, epäpuhtaudet, ihon öljyisyys, epäpuhtaudet tai toivot solujen uusiutumisen vauhdittuvan

Miten käytät?

Vain iltaisin. Puhdistetuille kasvoille, sekoita yhdessä Recovery Serumin kanssa maksimoidaksesi hoitotuloksen tai sekoita suoraan hoitovoiteeseen. Ihon AHA-tuotteisiis totuttaneet asiaakkaat voivat tehokkaamman vaikutuksen saavuttamiseksi levittää suoraan iholle ennen Recovery seerumia ja antaa imeytyä hyvin ennen seuraavan tuotteen kerrostamista. Pienen ihoärsytyksen riskiä ei voida sulkea pois 10% pitoisuudella, mutta se on minimaalista niin kauan kuin tuote sekoitetaan toiseen tuotteeseen, sekoitus laimentaa maitohapon vaikutusta jonkin verran.

Koostumus

Vesipohjainen geeli

Maitohapolla on sille ominainen tuoksu, jota jotkut pitävät epämiellyttävänä. Muistathan, että Perfection Boosteria käytetään yleensä laimennettuna; 2-3 tippaa sekoitettuina seerumiin tai hoitovoiteeseen. Jos tuoksusta tulee asiakkaalle ongelma, Perfection Booster voidaan sekoittaa seerumiin tai voiteeseen, joka sisältää tuoksua.

Sirpan vinkki

Sopii erinomaisesti myös aikuisemmalle öljyyntyvälle iholle. Voidaan käyttää myös kuuriluontoisesti. Täydellinen pintakuivalle epäpuhtaalle iholle.

INCI:

INCI

AGE INTELLIGENCE PERFECTION BOOSTER (10% Lactic Acid)
Water/Eau, Lactic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.