Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Skin-Friendly Cleanser,150 ml

Ylellisen lempeä uudenlainen misellar-puhdistus kaikille ihotyypeille!

Saippuaton geeli puhdistaa lian, meikin ja saasteet kasvoilta ja silmienympäriltä, myös herkkä- ja kuivaihoisilta. Ehkäisee ihon punaisuutta ja huolehtii ihon luonnollisen pH:n tasapainosta. Todellinen kunnioitus ihon luonnolliselle biologialle.

68,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892012137 Osastot: , , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Panhenol, Bisabolol ja Aloe Vera
Kolme tunnettua farmaseuttista aktiiviainetta jotka auttavat vähentämään punoitusta, lievittämään iho-
ärsytyksiä sekä hoitamaan kaikkein herkintäkin ihoa.

Xpertmoist®
Tämä aktiiviaine koostuu kolmesta tärkeästä aminohapoista: Proliinista, Alaniinista ja Seriinistä sekä Pseudoalteromonas bakteerin (”hyvän” bakteerin) biomerellisestä fermentistä. Ihoidenttisinä ainesosina kosteuttavat ihoa lempeästi. XPERTMOIST® yhdiste minimoi trasepidermaalisen kosteuden haihtumisen iholta, tekee ihosta pehmeän ja joustavan ja edistää muiden aktiiviaineiden imeytymistä tehokkaammin ihoon.

Maitohappo
Vegaanisella maitohapolla on tehokkaasti kosteutta sitova hoitovaikutus. (Huom! Maitohappoa ei käytetä tässä koostumuksessa alhaisella pH:lla kuorimaan ihoa). Auttaa ylläpitämään ihon luonnollisen pH:n ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille ja kunnoille. Kaikkein rasvaisimman ihotyypin kannattaa valita toinen puhdistustuote.

Miten käytät?

Levitä pieni määrä puhdistusainetta kämmenellesi ja levitä se kuivalle iholle. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja silmänympärysalueelle poistaaksesi kaiken meikin. Ota vettä käsiin ja käy iho uudelleen läpi. Huuhtele kasvot juoksevalla vedellä tai poista kostutetuilla puuvillalapuilla/vanulapuilla. Vaikka tuote on geeli, se ei vaahtoa, minkä vuoksi se levitetään kuivalle iholle. Ei sovellu vedenkestävän meikin poistoon

Koostumus

Ylellinen, vaahtoamaton geeli

Sirpan vinkki

Tämä on ihoa hoitavin puhdistustuote mitä olen käyttänyt. Ihonhoito lähtee puhdistuksesta, se on syytä tehdä oikein, ihoa kunnioittaen ja kuivattamatta. Ehdottomasti eniten saamme kiittävää palautetta tästä tuotteesta, erityisesti ongelmaihoisilta. Tämä ei ole missään tapauksessa vain puhdistustuote, se on hoitotuote.

INCI:

INCI

SKIN FRIENDLY CLEANSER
Water/Eau, Polysorbate 20, Poloxamer 184, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Bisabolol, Lactic Acid, Alanine, Proline, Serine, Pantolactone, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Glycerin, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Fragrance, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Chlorhexidine Digluconate, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phosphate.
Our formulations will be updated from time to time as part of our commitment to innovation, or due to regulatory changes. As such, the ingredient list above may vary from that on the box depending on time and region of purchase.