Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock – Cellular Eye Mask Complex, 30ml

Koska iho silmien ympärillä on erityisen ohut ja herkkä, siinä näkyvä ensimmäisenä myös väsymyksen ja ikääntymisen merkit. Tämän huikean hoitonesteen ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien silmänympärysalue näyttää ja tuntuu välittömästi täyteläisemmältä, täydellisen kosteutuneelta, kirkkaalta ja virkistyneeltä. Turvotus vähenee, juonteet silottuvat ja herkkä iho silmien ympärillä tuntuu välittömästi pehmeältä ja rauhoittuneelta.

190,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892010379 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Cellactel 2 Complex
Cell Shock signatuuri-yhdiste tukee ihoa sen kaikissa välttämättömissä toiminnoissa samalla kun se kohottaa, kiinteyttää ja ravitsee ihon.

Meriperäinen Polysakkaridi (MACROCYSTIS PYRIFERA UUTE eli Jättirakkoleväuute)
Kiinteyttää ja jäntevöittää ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Eyebright (Silmäruohouute), Ginkgo Bilboa uute & Hydrolysoitu Algiini
Rauhoittavat ja anti-inflammatoriset aktiiviaineet lievittävät ja torjuvat silmänympärysalueen tulehduksia ja mahdollisia ihoärsytyksiä.

Kofeiini
Vähentää turvotusta silmien ympärillä.

Hydractin™
Ainutlaatuinen yhdistelmä ATP:tä, Algiinia, Papaija uutetta, joka on tehokas kolmella eri tavalla
-Stimuloi solunaineenvaihduntaa ja toimii solujen energialähteenä
-Vähentää transepidermaalista kosteudenhaihtumista
-Virkistää ja raikastaa ihon nopeasti silmien ympärillä

Hyaluronihappo
Luonnollinen polysakkaridi toimii ”molekyylisienen” tavoin sitoen vettä itseensä jopa tuhat kertaa oman painonsa verran.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, elottomalle ja herkälle iholle

Miten käytät?

Ota kaksi puuvillapadia pakkauksesta ja taita ne puoliksi. Kostuta padit 3–4 tipalla hoitonestettä taitteen molemmin puolin. Varmista, että hoitoneste leviää tasaisesti painamalla kevyesti taitettuja padeja yhteen sormenpäillä. Avaa silmänympäryspadit ja aseta ne varovasti alaripsien tyveen. Anna padien vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista molemmat padit.  Taputtele iholle jäänyt hoitoneste kevyesti ihoon. Padit ovat kertakäyttöisiä ja niitä voi käyttää päivittäin tai voit käyttää hoitonestettä myös päivittäin seerumina silmien ympärillä, jolloin hoitoneste taputellaan kevyesti silmänympärysalueelle ja lukitaan levittämällä päälle silmänympärysvoide.
Hoitoa voidaan tehostaa silmänympärysvoiteen levityksen jälkeen viilennetyllä Cooling Eye Massage Roller-käsittelyllä.

Koostumus

kevyt, vesimäinen

Sirpan vinkki

Okei, pakko myöntää et pähkäilin mielessäni että mikä ihmeen tuote tämä nyt on. Mutta otin ja kokeilin, ja voi hyvänen aika mikä vaikutus! Ensimmäisestä käyttökerrasta iho oli todella selkeästi vaaleampi kuin aiemmin ja iho oli aivan täydellisen sileä. Ihan huippu tuote! Sopii aikuisemmalle jatkuvan täyteläistävään käyttöön tai sitten vähän nuoremmalle anti-age ongelmien ennaltaehkäisyyn.

INCI:

INCI

CELLULAR EYE MASK COMPLEX
Water/Eau, Pentylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Allantoin, Hydrolyzed Wheat Gluten, Adenosine Triphosphate, Algin, Carica Papaya Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Algin, Ceratonia Siliqua Gum, Euphrasia Officinalis Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, PVP, Benzophenone-4, Disodium, Disodium EDTA, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Dextran Sulfate, Fragrance, Zea Mays Kernel Extract, Potassium Sorbate, Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Behe Neth-25 Methacrylate Crosspolymer, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Tocopherol, CI 42090, T-Butyl Alcoho