Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

Swissline Cell Shock White – Brightening Diamond Serum, 35 ml

Kaksiosainen seerumi saa ihosi hetkessä loistamaan kirkkautta ja kauneutta!

”Diamond” sana ei ole turhaan tämän seerumin nimessä, vaan siinä on ihan oikeasti timantti-hiukkasia! Seerumi kirkastaa ja kaunistaa ensi käytöstä alkaen ihosi kauneimmilleen ja pitkällä aikavälillä vaalentaa ja ehkäisee pigmenttilaikkujen muodostumista. Tuote heijastaa ihollasi optisesti valoa, äärimmäisen hyvä myös siis meikin alle. Samalla se rentouttaa kasvojen lihaksistoa, mikä aiheuttaa ryppyjen ja juonteiden siloittumisen. Seerumi myös rauhoittaa ihon herkkyyttä UV-säteilylle ja oksidatiiviselle stressille ja toimii vaalentaa arpia.

247,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892018122 Osastot: , , ,

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Läpinäkyvän seerumin aktiiviaineet

Timanttihiukkaset
Timanttihiukkaset valmistetaan monimutkaisella teknologialla, jossa kaksi meripolymeeriä yhdistetään toisiinsa ”molekyyli-tarranauhan” avulla ja ne muodostavat mikrokapselin. Nämä pyöreät timanttihiukkaset hajoavat kun seerumi levitetään iholle ja ne luovat välittömästi iholle kauniisti kirkastavan ja valoa optimaalisesti heijastan vaikutuksen. Mikronisoidut timanttihiukkaset tekevät ihossa hetkessä kirkkaan, kuulan ja sädehtivät.

Syn®-Ake Peptidi
Syn®-Ake-peptidit valmistetaan kokonaan laboratoriossa. Niiden on osoitettu jäljittelevän Waglerin-1-peptidiyhdisteen hoitovaikutuksia. Kun ne levitetään ihon pinnalle, ne rentouttavat kasvolihaksia ja saavat ihon näyttämään täyteläisemmältä ja sileämmältä estämällä asetyylikoliinin ankkuroinnin lihassolujen reseptoreihin.

Helmenhohtoisen ruususeerumin aktiiviaineet

Cellactel 2 White Complex
Yhdisteessä käytämme samoja solujen bio-ravinteita, joita on alkuperäisessä Cellactel 2 Complex -yhdisteessä. Yhdistettynä edistyneeseen peptiditeknologiaan, kasvipohjaiseen rumex occidentalis-uutteeseen sekä C-vitamiiniin, on vaikutus ihoa tehokkaasti kohottava. Yhdiste on medikaalinen aktiiviyhdiste, joka vaalentaa hyperpigmentoitunutta ihoa sekä ehkäisee pigmentin uudelleen muodostumista. Se tukee solun metaboliaa, soluhengitystä ja lisää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Yhdisteellä on myös tulehduksen vastaisia vaikutuksia.

HD-White Complex
Yhdiste muodostuu vahvoista ihoa vaalentavista ja kirkastavista aktiiviaineista sekä antioksidanteista. Aktiiviaineet kulkeutuvat syvälle ihoon Smart Liposomal Complex-yhdisteen avulla (estävät myös aktiviaineiden mahdollisen hajoamisen, ennen kuin ainesosat saavuttavat kohteensa syvällä ihossa).

Arbutin
Ehkäisee voimakkaasti ihon tyrosiiniaktiivisuutta (ihon oma keskeinen entsyymi, joka kiihdyttää pigmentaatioprosessia). Glutationi tarjoaa iholle  runsaasti antioksidantteja, joita tarvitaan ehkäisemään ja hillitsemään melaniinin ja melanosyyttien aktiivisuutta. Askorbiinihappo + Askorbyylipalmitaatti lisäävät  yhdisteeseen ihoa kirkastavia vaikutuksia  C-vitamiinin avulla.

Spot-Off Complex
Yhdisteen kaksi-tehoisen koostumuksen ansiosta tämä yhdiste tuottaa iholle näkyviä, nopeita ja pysyviä hoitotuloksia. Yhdiste sisältää vihanneskrassin versoja, jotka estävät sekä melaniinin että lipofussiinin (kellertävän ruskea pigmentti) muodostumista. Vihanneskrassin versoissa on runsaasti sulforafaania, fytoravinteita, jotka kykenevät neutraloimaan reaktiiviset hapettimet. Sulforafaanit ovat ”uuden sukupolven” antioksidantteja. Ne ovat entsyymejä, jotka voivat uudistaa jatkuvasti antioksidantteja. Antioksidantit, kuten C- ja E-vitamiinit, on uudistettava muilla antioksidanteilla, kun ne on neutraloitu. Sulforafaani neutraloi vapaat radikaalit ja reaktiiviset happiradikaalit (Reactive Oxygen Species = ROS), joita molempia pidetään ensisijaisina UV-indusoijina lipofussiinin ja melaniinin muodostumiselle.

Genisteiini
Estää ikälaikkujen muodostumista. Soijan vahvin isoflavoni on tyrosiinikinaasin luonnollinen estäjä. Entsyymi, joka osallistuu useisiin toimintoihin, jotka johtavat lisääntyneeseen melaniinisynteesiin. Estämällä tyrosiinikinaasia, genisteiini estää ET-1: n toiminnan ja estää siten myös uusien ikälaikkujen muodostumista.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille, pigmenttimuutokset, stressi, väsynyt, harmaa iho, erityisesti kun haluat ihostasi kirkkaan nopeasti

Miten käytät?

Voit käyttää seerumia aamuin illoin puhdistetuille kasvoille, levitä painellen. Viimeistele ihollesi sopivalla voiteella. Muista suojata iho UV-säteilyltä. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Cell Shock White linjan tuotteita.

Koostumus

Kevyt nopeasti imeytyvä seerumi

Sirpan vinkki

Itseltäni suu loksahti auki, kun tutustuin tähän tuotteeseen perinpohjaisesti. Ainesosissa on useita ehkä vaikeastikin ymmärrettäviä aktiiviaineita, mutta niitä ei kannata säikähtää. Pääasia, että ymmärtää tämän olevan kirkastava epätasaisen ihon seerumi, jolla on vahvat anti-age vaikutukset. Ja ne timantit. Ehkä upein seerumi mihin olen ikinä törmännyt! Ja pihi kun olen, säästän tämän seerumin päiväkäyttöön huikean timantti-efektin vuoksi ja yöksi varaan eri seerumin toisenlaisilla vaikutuksilla.

INCI:

INCI

Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Soluble Collagen, Arbutin, Nonapeptide-1, Soy Isoflavones, Glycine Soja Protein, Diamond Powder, Lepidium Sativum Sprout Extract, Glutathione, Ascorbic Acid, Rumex Occidentalis Extract, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Tocopherol, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 80, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Lecithin, Hydrolyzed Wheat Gluten, C13-14 Isoparaffin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Benzoate, Menthoxypropanediol, Ethylhexylglycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Laureth-7, Sodium Dextran Sulfate, Caprylyl Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, CI 16255, Alcohol, Fragrance, Dextran, Phenoxyethanol, Polyacrylamide.