Toimitus 4,90 € – Yli 100 € tilauksiin ilmainen!

KAMPANJA! Swissline Cell Shock – Age Intelligence™ Resurfacing Water 10 % Glycolic Acid, 100 ml

Ale!

Hehkuva ja uudistunut iho!

100 % Vegaaninen ja tuoksuton kuorintaneste yökäyttöön. Supistaa ihohuokosia, uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti sekä silottaa hienoja ryppyjä ja juonteita. Neste poistaa kuolleet ihosolut ja tasoittaa ihon väriä tehokkaasti. Glykolihappo nopeuttaa solujen uusiutumista sekä aktivoi kollageenin muodostumista.  Ihosta tulee silkin siloinen.

78,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7611892011949 Osastot: , , , , ,
Ale!

Mikä tekee tuotteesta tehokkaan?

Madecassoside ®
Madecassoside®, jota käytetään kaikissa Age Intelligence koostumuksissa, tunnetaan myös nimellä “tiikeriruoho”,  ei ole pelkästään centella asiatica -kasvin uute, jota usein kosmetiikka hyödyntää, vaan puhdistettu eristetty tisle, joka rauhoittaa stressin aiheuttamia iho-oireita ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti. Sen vaikutus Resurfacing Water -koostumuksessa auttaa minimoimaan mahdolliset vähäiset ärsytykset, jotka johtuvat korkeasta glykolihappopitoisuudesta.

* MADECASSOSIDE® on rekisteröity yritykselle BAYER.

Glykolihappo 10 %
Ruokosokerista johdettu glykolihappo on AHA-ryhmän pienimolekyylisin aineosa, joka tunkeutuu ihoon nopeasti, tehden siitä tehokkaimman AHA:n. Kemialliset kuorinnat hyödyntävätkin tätä happoa ja ne voivat olla erittäin tehokkaita, kun ne tehdään turvallisesti ja oikein. Parempi tapa käyttää glykolihappoa on käyttää sitä yön yli kuorintanesteenä, joka antaa samat tulokset kuin vahvemmat kuorinnat, mutta helpommin ja turvallisemmin. Hoitotulokset ovat usein parempia, koska tasainen käyttö tekee vaikutuksista kumulatiivisia.

Cellatel 2 Complex + Argan Kasvisolut
Signatuuriyhdiste,  Cellactel 2 Complex, sisältää kasvipohjaisia ravinteita, proteiineja sekä hivenaineita, joita iho hyödyntää solujen hapensaannissa. Kasvisolut edistävät ihon uusiutumista sekä kiihdyttävät ihon luonnollista korjausprosessia. Ne auttavat torjumaan ihon kronologista ikääntymistä ja toimivat synergiassa tehokkaan 10% glykolihapon kanssa. Näin solunkierto vauhdittuu nopeasti. Argan saadaan Argan-puusta (Argan Spinosa), soluviljelmää kasvatetaan Sveitsissä.

Sopisiko sinulle?

Sopii kaikile ihotyypeille ja kunnoille, ei kuitenkaan kaikkein herkimmälle iholle. Älä käytä rikkoutuneelle iholle.

Miten käytät?

Käytetään ainoastaan iltaisin. Puhdista kasvot puhdistustuotteella ja kasvovedellä. Levitä Resurfacing Water pumpulilapulla tai sormin. Anna kuivahtaa ja viimeistele normaalilla ihonhoitorutiinillasi. Ei silmien ympärille. Tuotteen käytön voi aloittaa ensin käyttämällä joka toinen ilta ja sitten lisätä iltoja tarpeen mukaan joka päiväiseksi. Tuote kihelmöi iholla ja se on normaalireaktio. Vahvan glykolihappopitoisuuden takia tuote ei sovellu kaikkein herkimmälle iholle. Käytä päivisin UV-suojaa. Käytä ihosi mukaan 1-7 kertaa viikossa.

Mikäli käytät Youth Boosteria tai muuta A-vitamiinivalmistetta, käytä näitä vuoroilloin.

Koostumus

Vesimäinen, nestemäinen, seerumimainen.

Sirpan vinkki

Tämä tuote on, kasvojen ihon lisäksi, erinomainen kaulalle ja dekolteelle sekä kämmenselälle. Huippu kirkastaja väsyneelle ja stressaantuneelle iholle sekä se tasoittaa epätasaisen ihon kauniisti. Tämä huikea kuorintaneste on best seller, jatkuvasti.